[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
hmm,jeszcze mam obawe mala ze nie do konca sie rozumiemy zobrazujesz jakims foto to rozwiejemy watpliwosci ogolnie moj znaczek na 3 czesci mozna bylo rozlozyc-znaczek na dwie(logo vw srebrne+to szare pod spodem)i ta ramka nachodzaca na znaczek
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
tam gdzie stzraleczki sa zaczepy i moge zdjac chromowana nakladke ze znaczka orginal vw nr na nim jest taki 3A0 853 601
na tej ramce numer ten sam,koncowka 600
Ostatnio zmieniony wt cze 23, 2009 10:36 przez Adrian1989, łącznie zmieniany 1 raz.
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
Kaoz jak się wjeżdża w ul gdowską to zaraz po prawej stronie... nazywa się Wymiatałek, nazwy firmy nie pamiętam... fotki dam, jak dojdzie wszystko
Adrian1989, jakiś dziwny ten znaczek - tj nie spotkałem sie z takim jeszcze ja mam kiiilka znaczków i wszystkie się zaczynają na 191 (dalej sie zgadza) ramka z kolei na 1h6 mi sie zaczyna ale wiadomo o co chodzi
Adrian1989, jakiś dziwny ten znaczek - tj nie spotkałem sie z takim jeszcze ja mam kiiilka znaczków i wszystkie się zaczynają na 191 (dalej sie zgadza) ramka z kolei na 1h6 mi sie zaczyna ale wiadomo o co chodzi
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zakładaj z S3-super wygląda i przyjemny w dotyku ja mam u siebie z s3-ori mieszek nie pasuje, trzeba założyć z mk3...jak chce ci się to luknij sobie do mnie-foto na str.8...
Ostatnio zmieniony wt cze 23, 2009 13:17 przez MZiobro, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiesz czy w sobotę mają otwarte?..:VoyteQ:.. pisze:Kaoz jak się wjeżdża w ul gdowską to zaraz po prawej stronie... nazywa się Wymiatałek, nazwy firmy nie pamiętam... fotki dam, jak dojdzie wszystko
A na zdjęcia czekamy Tak swoją drogą, śledzę Twój temat od dawna i podoba mi się Twoja praca. Ze zwykłego CL'ka powstała naprawdę wypaśna wersja, boję się że jak założysz tą klimę to nie będzie już co modzić w tym aucie
BTW będzie spot w tą niedziele? Wpadłbym pooglądać co nieco
nie wiem, ale możesz sobie zadzwonić, zapytać (503711134)... tylko że to nie jest tak, że sobie chodzisz i wybierasz co ciekawsze rzeczy, tylko mówisz że potrzebujesz to to to i to
to jest GL nie CLKaoz pisze:Ze zwykłego CL'ka
zawsze można lepsze felgi, niższy zawias, inny silnik, inne hamulceKaoz pisze: to nie będzie już co modzić w tym aucie
tak, ale jest też ujazdówka i jeżeli będzie pogoda to jadę tamKaoz pisze:BTW będzie spot w tą niedziele? Wpadłbym pooglądać co nieco
Ostatnio zmieniony wt cze 23, 2009 16:34 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
robilem dzisiaj tylną wycieraczkę z przedniej (hehe ) to zrobiłem od razu fotki tych drobiazgów co doszły ostatnio
lampka (świeci na biało, poświata niebieska na 3 fotce to niedoskonałość aparatu)
wspomniana wycieraczka
jeszcze takie coś dałem (tą kratkę), nie miałem ani w poprzednim golfie ani w tym, nie wiem w jakich to wersjach wychodziło, ale wiem jedno - teraz mi kable nie zwisają i nie stukają
daszki:
ogólnie bez szaleństw
lampka (świeci na biało, poświata niebieska na 3 fotce to niedoskonałość aparatu)
wspomniana wycieraczka
jeszcze takie coś dałem (tą kratkę), nie miałem ani w poprzednim golfie ani w tym, nie wiem w jakich to wersjach wychodziło, ale wiem jedno - teraz mi kable nie zwisają i nie stukają
daszki:
ogólnie bez szaleństw
..:VoyteQ:.., nie było w mk3 jakiejś wypaśniejszej kierownicy? bo ta jest taka trochę smutna
a może dałby się wkręcić jakoś kierę od mk4 trójramienną? nawet bez podłączania poduchy?
ozz
a może dałby się wkręcić jakoś kierę od mk4 trójramienną? nawet bez podłączania poduchy?
ozz
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;