nabrał uroku po tym malowaniu, odmłodniał ewidentnie

Moderator: G0 Karcio
dokładnieShauN pisze:Ładne, schludne mk3Pozdro
dziękiKaoz pisze:Elegancko![]()
![]()
głównie praktyczną, bo przede wszystkim "wozi" mój rowerWegiel pisze:Wojtek, bagażnik robi robotę to co lubię najbardziej ,,Lubię to,, klik,klik
dziękiyatering pisze:bardzo fajnie zrobione autko, zgadzam sie z przedmowca- bagaznik robi robote![]()
W sumie mimo wielu zmian wygląda na pierwszy rzut oka jak seryjny golf - i to mnie wbrew pozorom bardzo cieszyShauN pisze:Ładne, schludne mk3Pozdro
Plany się nie zmieniają - silnik i felgi... No i jakieś zawody easca sqlPOOREK pisze:jakieś konkretne plany na 2011 oprócz dbania?
Właśnie dlatego lubię ten temat, takie prawdziwe OEM++, wszystko zgrane, bez zbędnych szaleństw, robienia czegoś na siłę.Wojtek pisze:dziękiKaoz pisze:Elegancko![]()
![]()
![]()
W sumie mimo wielu zmian wygląda na pierwszy rzut oka jak seryjny golf - i to mnie wbrew pozorom bardzo cieszy![]()
teraz po co jak ma ładne w kolorze,Kaoz pisze:Nawiasem mówiąc, będziesz montował klamki od polo? czy odpuściłeś?
na pewno na rozpoczęciu sezonu będę, a tak to w ostatnim czasie nie bardzo mam czas jeździć na spotyKaoz pisze:Właśnie dlatego lubię ten temat, takie prawdziwe OEM++, wszystko zgrane, bez zbędnych szaleństw, robienia czegoś na siłę.
Czekam, aż w końcu będzie okazja zobaczyć na spocie, chętnie podpatrzę pare rzeczy.
tak jak Artek napisał - skoro malowałem ori to nie po to, żeby wkładać od poloKaoz pisze:Nawiasem mówiąc, będziesz montował klamki od polo? czy odpuściłeś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości