Pokaz swojeTAZ pisze:Daj wreszcie tej brązowej paskudzie ładny lakier bo wygląda jak kupa.

Moderator: G0 Karcio
Pokaz swojeTAZ pisze:Daj wreszcie tej brązowej paskudzie ładny lakier bo wygląda jak kupa.
bo trzeba troche pospawac luzzGRZANA pisze:a od kiedy lakier sie migomatem kladzie?![]()
![]()
To ja zakładam kiere z łańcucha, kostki na lusterko, podświetlane oczywiście, neony, stroboskopy, ładne skórzane pokrowce na fotele, alu dywaniki, i wiele wiele innych dodatków. Konkurs na środek już jest mój.adam81 pisze:Aurel teraz już wiem (Ujazdówka 2008r. konkurencja na najładniejszy środek), działaj, działaj, bo robi się nieźle.
zapomnij ze ktos cie wpusci na plac z takim diwajsem z opatowa bedziesz musiał przyjscTAZ pisze:To ja zakładam kiere z łańcucha, kostki na lusterko, podświetlane oczywiście, neony, stroboskopy, ładne skórzane pokrowce na fotele, alu dywaniki, i wiele wiele innych dodatków. Konkurs na środek już jest mój.adam81 pisze:Aurel teraz już wiem (Ujazdówka 2008r. konkurencja na najładniejszy środek), działaj, działaj, bo robi się nieźle.
Tobie Taz zostaje konkurencja najniższe auto i niech tak zostanie.TAZ pisze:To ja zakładam kiere z łańcucha, kostki na lusterko, podświetlane oczywiście, neony, stroboskopy, ładne skórzane pokrowce na fotele, alu dywaniki, i wiele wiele innych dodatków. Konkurs na środek już jest mój.adam81 pisze:Aurel teraz już wiem (Ujazdówka 2008r. konkurencja na najładniejszy środek), działaj, działaj, bo robi się nieźle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości