true szkoda,ze nie udalo sie jednak w weekenda , ale coz mam nadzieje,ze jeszcze nie raz bedzie okazja porozmawiac, obejrzec furke i bro wypicCieluś pisze:Wyjdzie mu to na dobre
pzdr
Moderator: G0 Karcio
no i nie wyszlo...wczoraj po kilku przebojach udalo sie zlozyc felgi na nowym rancie na tej samej oponie widok tego jak to wyglada ucieszyl serducho,udalo sie utrzymac ranty bez obtarcia z tylu do wyjazdu od mechanika gdzie spadlem z plyty betonowej obcierajac 1.5" z lewej strony ale stanolem i pomyslalem sprawa do ogarniecia papierkami bedzie dobrze nie ma sie co zalamywac...podjechalem pod dom a tam moim oczom ukazal sie widok tym razem prawej strony bez powietrza czyli fela nie trzyma dzisiaj do kompletu doszlo kolo z lewej strony i do pracy musialem podjechac autobusem.... nie ma to jak tjuningiCieluś pisze:Wyjdzie mu to na dobre
Gary jeszcze niejedno piwko poleci.PzdrGaryvw pisze:true szkoda,ze nie udalo sie jednak w weekenda , ale coz mam nadzieje,ze jeszcze nie raz bedzie okazja porozmawiac, obejrzec furke i bro wypic
pzdr
skladalem felge sam dla siebie wiec staralem sie zrobic to jak najlepiej zakladalem opony po 2 godz moze silikon nie do konca zdarzyl przeschnac...1 6 D pisze:A uszczelniona felga przy łączeniach była?
wczoraj niestety bylem zmuszony polatac z tylem na zimowkach dzisiaj jade nalozyc opony na felgi zobaczymy co z tego wyjdzie....a wyszlo cos takiego:Semianek pisze:bo sie kolego mala starasz:P a tak na serio niestety ze skrecanymi felgami to nie ma zartow niestety , jak jechalismy na vw manie to mi zeszlo powietrze z opony;/
powodzenia MArcinie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości