uff,no to teraz moge spac spokojnierejden pisze:zadnej zmiany nie bedzie ,jesli to tylko na szerszy rant w Rs-ach
pzdr
Moderator: G0 Karcio
hmm ja podchodze do sprawy podobnie jak cichyg60 , jak wystarczy posluchac co mowi o silniku w programie:Bavwtek pisze:no i ten silnik hehe całe 54 kuca
tak zarabiam na zycierejden, ty chyba jakiś prorok albo jasnowidz jesteś :green_fuck:
dzieki ,mi sie nie podoba....Bavwtek pisze:auto masz ładne i fajne te foty z modzenia w garażu
Ale on nie ma 54 szalonych ogierów tylko jego stadko jest liczniejsze i jak lans to automat i bez klekotu pod maską Także bez słodkiego pierdzenia, poprostu osiołek jest ekonomiczny i to jedyny jego plus :green_fuck:rejden pisze:Bavwtek napisał/a:
no i ten silnik hehe całe 54 kuca
hmm ja podchodze do sprawy podobnie jak cichyg60 , jak wystarczy posluchac co mowi o silniku w programie:
chodzi o samo zdrowe podejscie do sprawy: nie chodzi o to jak to jezdzi,tu chodzi o to ze jest poprostu niezawodny ,a przy okazji niesamowicie ekonomiczny dlatego dostal w nagrode generalke i pewnie posluzy jeszcze dluuuuugi czas ......Ale on nie ma 54 szalonych ogierów tylko jego stadko jest liczniejsze i jak lans to automat i bez klekotu pod maską Także bez słodkiego pierdzenia, poprostu osiołek jest ekonomiczny i to jedyny jego plus :green_fuck:
hmm z tego co wiem nie objela przegubow po wymianie skrzyni biegow ktora robilem sam juz pozniej ,a znich mi cieknie, a uszczelka pod pokrywa zaworow-drobnostka kwestia kilku zlotych polskich, poza tym auto pali idealnie,nie bierze mi oleju,pali bardzo skromne ilosci paliwa. w mrozy nie mialem z nim zadnych problemow ,wiec chyba nie mam powodow do narzekan...tylko jezdzicjakos ta Twoja generalka slabo dala jak caly czas masz jakies wycieki:P
wszystko jest robione na biezaco... a te usterki nie maja nic wspolnego z generalka silnika!!!!rejden pisze:Kurde kasa znowu zamiast na jakies mody musi pojsc na naprawy ,ciekna mi dwa przeguby wewnetrzne wyskakuje 2 i 4 ,i linka sprzegla juz chyba nie domaga....no ale trzeba to zrobic przed sezonem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości