myślę, że będziesz miał okazję kiedyś posłuchać jak gra muzyka w aucie dzięki takim zabiegom
 nie wiem, czy na jutro się wyrobię, ale w przyszły czwartek to napewno
 nie wiem, czy na jutro się wyrobię, ale w przyszły czwartek to napewnoModerator: G0 Karcio

hehei za to Cie lubie

pewnie takAdrian1989 pisze:mo9ze uda mi sie kiedys obejzec i posluchac jak gra

bo dzisiaj to już sił brak
 bo dzisiaj to już sił brak

1000 zł biorą za parę drzwi (z materiałem, ale nie ukrywam, że lepszym)_Raq_ pisze:nie będę wygłuszał, bo jakbym komuś to zlecił to pewnie by mnie nieźle podliczył....
no tak, ale pracować też trzeba..:VoyteQ:.. pisze:jakbyś się sprężył to w 3 dni od rana do wieczora jesteś w stanie zrobić całe auto

najbliższe plany to zmienić głośniki przednie na jakieś lepsze (helix esprit?) dołożyć 2 wzmacniacz do napędzania samego subwoofera, wywalić pasywne zwrotnice i sterować wszystkim z procesora dźwięku zawartego w radiu...
 najbliższe plany to zmienić głośniki przednie na jakieś lepsze (helix esprit?) dołożyć 2 wzmacniacz do napędzania samego subwoofera, wywalić pasywne zwrotnice i sterować wszystkim z procesora dźwięku zawartego w radiu... Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości