nic sie nie zmienilo poza tym, ze kupilem cos fajnego, narazie lezy u lakiernika, w poniedzialek bede mial, kolo wtorku bedzie to na autku
 nic sie nie zmienilo poza tym, ze kupilem cos fajnego, narazie lezy u lakiernika, w poniedzialek bede mial, kolo wtorku bedzie to na autku 

Moderator: G0 Karcio

Przyda sie przydaFox_00 pisze:Ładnie się prezentuje ten cabriopowodzenia w dalszych pracach życzę

dzieki bardzo, a cabrio na dzien dzisiejszy wyglada tak:
 dzieki bardzo, a cabrio na dzien dzisiejszy wyglada tak:

, mysle ze odpowiednie felgi
 , mysle ze odpowiednie felgi   , oponki (jeszcze dwie musze dokupic
 , oponki (jeszcze dwie musze dokupic  ), zawieszenie
 ), zawieszenie   i pare innych gadzetow i troche siuwaksu
 i pare innych gadzetow i troche siuwaksu   
   , brakuje jeszcze dystansow
, brakuje jeszcze dystansow   , teraz to wszystko lezy i czeka na zalozenie. skladanie bardzo sie w czasie rozciaga z powodu braku czasu... ale mam nadzieje, ze na majowke zdaze (nie wiem ja z prawkiem bedzie... :/
 , teraz to wszystko lezy i czeka na zalozenie. skladanie bardzo sie w czasie rozciaga z powodu braku czasu... ale mam nadzieje, ze na majowke zdaze (nie wiem ja z prawkiem bedzie... :/   , a poza tym jesli majowka bedzie 19-21 to i tak mnie nie bedzie, bo nie bede mogl
, a poza tym jesli majowka bedzie 19-21 to i tak mnie nie bedzie, bo nie bede mogl   
   )
  )  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości