wiemdjtomek pisze:pozatym on ma b5 fl na 18

, mi osobiście b5 średnio się widzi, ładne ale po lifcie to już jest maszynka tylko trzeba mieć te przynajmniej 25 tysiaków,
Moderator: G0 Karcio
wiemdjtomek pisze:pozatym on ma b5 fl na 18

chyba najwięcej własnego czasu...fajna furka kolego , duzo kasy włożyłeś w ten projekcik
nie tylko vag - a tak szczerze, to zastanawiam się np. nad mercedesem w124 z końca produkcji bo są wg. mnie piękne, a do tego niezniszczalneObstawiasz tylko auta z grupy vag czy cos innego masz tez na oku?

wizualnie i silnikowo jestem na takAdiCorp pisze:A może Astra II Coupe Bertone 2.0 Turbo? Autko niepozorne, ale jaka moc
 znajomy ojca miał taką i wiem, ze to naprawdę bardzo dobre auto
 znajomy ojca miał taką i wiem, ze to naprawdę bardzo dobre auto 
 jedyne lampy "clear" do golfa3 które mi się podobają to takie wzorowane na fabrycznych z golfa4, zresztą dlatego też mam je u siebie
 jedyne lampy "clear" do golfa3 które mi się podobają to takie wzorowane na fabrycznych z golfa4, zresztą dlatego też mam je u siebie  a co do sprzedaży itd - auto wystawię za tyle ile jest wg mnie warte, nie śpieszy mi się ze sprzedażą, ba - nawet myślę, że szybko to ja go nie sprzedam, jak już będzie poważny kupiec to będę oglądał auto do kupienia zamiast golfa - podoba mi się vw passat, podoba mercedes w124, podoba mercedes w202 i kilka innych samochodów - czas pokaże co to będzie
 a co do sprzedaży itd - auto wystawię za tyle ile jest wg mnie warte, nie śpieszy mi się ze sprzedażą, ba - nawet myślę, że szybko to ja go nie sprzedam, jak już będzie poważny kupiec to będę oglądał auto do kupienia zamiast golfa - podoba mi się vw passat, podoba mercedes w124, podoba mercedes w202 i kilka innych samochodów - czas pokaże co to będziejeszcze do tego w coupe.. ładna 18 amg i lekka gleba..:VoyteQ:.. pisze:nad mercedesem w124 z końca produkcji bo są wg. mnie piękne
 ja od lat twierdze ze to najladniejszy merc
  ja od lat twierdze ze to najladniejszy merc  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości