nie wiem czy to zart czy dobra rada ale nie skorzystam z niej znaczki Mb musza byc to jest podstawamarcinvvv pisze:tylko te znaczki mercedesa ja bym usunal

Moderator: G0 Karcio

Zgadza sie i przy okazji avatara zmien, bo to forum vw a nie mercedesakkkubek pisze:Dejman ja nie rozumiem kolega wyzej widac ze mocno doswiadczony daje ci bardzo dobre rady, a ty tak je olewasz i jeszcze smiesz twierdzic ze te wiejskie znaczki MB to podstawa w VW, kurde ja zawsze myslem ze VW to VW, a nie jakies tam inne znaczki sa zakladane, jak chcesz miec mierca to sobie kup,a nie znaczki zobie zakladasz, mam nadzieje ze po moim poscie sie poprawisz i wkoncu zrozumiesz chlopie ze ty nie masz MERCA tylko VW !!!!!! wiec znaczki tylko podchodza od VW zadne inne

Moim zdaniem lepiej nie mogłeś zrobić tych felg... jeśli zdobył bym takie dystanse jak ty masz bez chwili zastanowienia zrobił bym identyczne kółka
 Moim zdaniem lepiej nie mogłeś zrobić tych felg... jeśli zdobył bym takie dystanse jak ty masz bez chwili zastanowienia zrobił bym identyczne kółka   

ehh te koła są piękne
 ehh te koła są piękne  

gratuluje stylu !
 gratuluje stylu ! 

HYHY
  HYHY  
 Po zabiegu napewno nowa sesja, jeszcze lepsza od tej, choc ta powala jak zawsze..
 Po zabiegu napewno nowa sesja, jeszcze lepsza od tej, choc ta powala jak zawsze..Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości