Normalnie wszedł, nic nie było wycinane.KamilP pisze:Jak Ty go tam zmieściłeś?

Niee no nie mam pytań
Dawaj go na warsztat, trochę popieszczę i wejdzie.BARANMC1 pisze:Olo teraz kolejne wyzwanie VW UP z R36 hahahahha
Moderator: G0 Karcio

Normalnie wszedł, nic nie było wycinane.KamilP pisze:Jak Ty go tam zmieściłeś?

Niee no nie mam pytań
Dawaj go na warsztat, trochę popieszczę i wejdzie.BARANMC1 pisze:Olo teraz kolejne wyzwanie VW UP z R36 hahahahha
 dawaj znac jak sie wybierasz tam next time
 dawaj znac jak sie wybierasz tam next time   numer mój bez zmian, styknie sms
 numer mój bez zmian, styknie sms
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.

Szacun za projekt.
  Szacun za projekt.eomer pisze:olozwirski, Audi widziane na Bemowie, ogólnie to wzbudziło ciekawe komentarze wśród obserwujących

Liczyłem na coś pomiędzy 13.5 a 13.0, smród sprzęgła pozbawił mnie złudzeń.herbiasty pisze: z taki laczem to pewnie juz niskie 13 kreci albo wysokie 12
To jest otwarta kwestia.eden1992 pisze:Olo będziesz na Nightpower 2013 w Olsztynie?
Dzieki, to już ostatni VAG projekt, wiec ani razu... Jeszcze zamierzam w nieokreślonej przyszłości zbudować coś polskiego, jednak z niemieckim sercem, sam nie wiem co, fiat 125, polonez, warszawa, syrena. Cos z tej listy, chyba rzucę moneta.Krzysiek W. pisze:olozwirski, ile razy mnie jeszcze zadziwisz?Szacun za projekt.

Jest jakiś czynnik który wpłynął na tą decyzję?olozwirski pisze:Dzieki, to już ostatni VAG projekt, wiec ani razu...

Ooo to będzie dobreolozwirski pisze:Jeszcze zamierzam w nieokreślonej przyszłości zbudować coś polskiego

Polonez z vr6 już w tvn turbo był, syrena z silnikiem od bmw też, to moze 125p z v8 audi??olozwirski pisze:coś polskiego, jednak z niemieckim sercem, sam nie wiem co, fiat 125, polonez, warszawa, syrena.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości