Moderator: G0 Karcio

Psycholsagano88 pisze: Panowie i Panie mam pytanko! Czy felga 10x18 cali ET25 i do tego musialby byc dystans zmieniajacy rozstaw srob wejdzie na tyl do MK4? Aha oponka na tym byla by 225/40

Najwyżej przyspawa drugie nadkolewyciąganie rantu panie...

. Mam na oku felgi, ktore mi sie zawsze podobaly i nie odbiegaja nawet az tak bardzo wzornictwem od obecnych i tak kombinuje
 . Mam na oku felgi, ktore mi sie zawsze podobaly i nie odbiegaja nawet az tak bardzo wzornictwem od obecnych i tak kombinuje  . Z przodem mysle, ze nie bylo by problemu bo sa w innym setupie, tj.: 8.5"x18" ET 38 takze tu nawet ze spokojem jest zapas na delikatny dystans zmieniajacy rozstaw. Gorzej jest tylko z tylem i tu wlasnie szukam jakichkolwiek informacji. Widzialem MK4 (co prawda na filmikach) na tej feldze wiec jest nadzieja
 . Z przodem mysle, ze nie bylo by problemu bo sa w innym setupie, tj.: 8.5"x18" ET 38 takze tu nawet ze spokojem jest zapas na delikatny dystans zmieniajacy rozstaw. Gorzej jest tylko z tylem i tu wlasnie szukam jakichkolwiek informacji. Widzialem MK4 (co prawda na filmikach) na tej feldze wiec jest nadzieja  
  . Sebek w Bolfie ma felge 10cali, ale nie moge sie doszukac info jakie w koncu ostatecznie ma ET i czy wypychal nadkola? Z tego co wyczytalem (ale nie wiem jakie bylo wyjsciowe ET jego Prosiakow, ale napewno duze) zastosowal dystans 25mm. ale ile to dalo w rezultacie? Hmm...? Zawsze mozna jeszcze nawiercic nowy rozstaw 5x100
. Sebek w Bolfie ma felge 10cali, ale nie moge sie doszukac info jakie w koncu ostatecznie ma ET i czy wypychal nadkola? Z tego co wyczytalem (ale nie wiem jakie bylo wyjsciowe ET jego Prosiakow, ale napewno duze) zastosowal dystans 25mm. ale ile to dalo w rezultacie? Hmm...? Zawsze mozna jeszcze nawiercic nowy rozstaw 5x100 

przod bys zmiescil jakbys zrobil negatyw
 przod bys zmiescil jakbys zrobil negatyw  a Tyl bedzie wystawal i nie ma sily na to..
 a Tyl bedzie wystawal i nie ma sily na to..

. W wystajacym ranciku felgi caly urok
. W wystajacym ranciku felgi caly urok  . Na takie cus najlepszy AIR. Ale stwierdzilem, ze bede szukal tej wlasnie felgi tylko, ze w innych wymiarach. Musi byc jakas alternatywa!
 . Na takie cus najlepszy AIR. Ale stwierdzilem, ze bede szukal tej wlasnie felgi tylko, ze w innych wymiarach. Musi byc jakas alternatywa! 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości