niekiedy małe detale sprawiają że autko lepiej lub gorzej wygląda ale ta siata nie rzuca się w oczy
 niekiedy małe detale sprawiają że autko lepiej lub gorzej wygląda ale ta siata nie rzuca się w oczy 
Moderator: G0 Karcio

Zmień gałkę na tą z mk 4. Będzie o wiele lepiej wyglądać. Tweetery mogłeś zabudować w te trójkąty w drzwiach
 Zmień gałkę na tą z mk 4. Będzie o wiele lepiej wyglądać. Tweetery mogłeś zabudować w te trójkąty w drzwiach  
 viewtopic.php?f=88&t=375516" onclick="window.open(this.href);return false;

Oklejone materiałem i wygląda dość dobrze. Ile taka gałka teraz kosztuje? Ja dałem 50 zł z wysyłką i była w bardzo dobrym stanie ale bez mieszka. Pamiętaj że są dwa rodzaje gałek: jedna bodajże ma średnicę 16 mm a druga jest większa. Chodzi o otwór w gałce. W mk 4 gałka jest zamocowana chyba na jakieś zatrzaski ale pewien nie jestem. Ja zamocowałem gałkę na opaskę zaciskową.
  Oklejone materiałem i wygląda dość dobrze. Ile taka gałka teraz kosztuje? Ja dałem 50 zł z wysyłką i była w bardzo dobrym stanie ale bez mieszka. Pamiętaj że są dwa rodzaje gałek: jedna bodajże ma średnicę 16 mm a druga jest większa. Chodzi o otwór w gałce. W mk 4 gałka jest zamocowana chyba na jakieś zatrzaski ale pewien nie jestem. Ja zamocowałem gałkę na opaskę zaciskową. viewtopic.php?f=88&t=375516" onclick="window.open(this.href);return false;
 brat cioteczny ma mk4 także kiedyś sobie zobacze czy jego do mnie pasuje i jaka srednica otworu u niego jest
 brat cioteczny ma mk4 także kiedyś sobie zobacze czy jego do mnie pasuje i jaka srednica otworu u niego jest byle w dobra strone...
  byle w dobra strone...  

będą na pewno w dobra strone
 będą na pewno w dobra strone 

bo jeszcze się zastanawiam żeby pomalować czerwonym sprayem albo farbą te paski...sam nie wiem co by z tego wyszło, jak myślicie??
 bo jeszcze się zastanawiam żeby pomalować czerwonym sprayem albo farbą te paski...sam nie wiem co by z tego wyszło, jak myślicie??

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości