a siedzisz w PL? czy w UK zbierasz na furmanke?
 a siedzisz w PL? czy w UK zbierasz na furmanke?   bo jahre sprzedane, a na spotach byłem to Cię nie widać
 bo jahre sprzedane, a na spotach byłem to Cię nie widać  nie zdążyłem posłuchać DSP
 nie zdążyłem posłuchać DSP 
daniocrack, czarne to niieeeee :green_fuck:
 chyba
 chyba 
Moderator: G0 Karcio

a siedzisz w PL? czy w UK zbierasz na furmanke?
 a siedzisz w PL? czy w UK zbierasz na furmanke?   bo jahre sprzedane, a na spotach byłem to Cię nie widać
 bo jahre sprzedane, a na spotach byłem to Cię nie widać  nie zdążyłem posłuchać DSP
 nie zdążyłem posłuchać DSP 
 chyba
 chyba 

bo ogólnie to te clary mnie trochę denerwują i finalnie chciałbym ich się pozbyć, ale nie mam na co zmienić za bardzo
 bo ogólnie to te clary mnie trochę denerwują i finalnie chciałbym ich się pozbyć, ale nie mam na co zmienić za bardzo   bo HBM jest sporo, poza tym ze względu na to że są całe czarne nie pasują mi za bardzo tutaj
 bo HBM jest sporo, poza tym ze względu na to że są całe czarne nie pasują mi za bardzo tutaj  bynajmniej nie tym sezonie skoro koła takie
 bynajmniej nie tym sezonie skoro koła takie  zwykłe GTI... tym bardziej
 zwykłe GTI... tym bardziej  crazy colours, drożyzna i dostępność jak kropla deszczu w bezchmurne niebo
 crazy colours, drożyzna i dostępność jak kropla deszczu w bezchmurne niebo  a nie wiem jak wyglądają robione folią lub sprayem (choć bardziej przemawia do mnie folia) crazy colours ze zwykłych lamp CL
 a nie wiem jak wyglądają robione folią lub sprayem (choć bardziej przemawia do mnie folia) crazy colours ze zwykłych lamp CL  i ogólnie to jedna wielka buba bo nie wiem czego się czepić
 i ogólnie to jedna wielka buba bo nie wiem czego się czepić  dzisiaj zapłaciłem OC wiec $$$
 dzisiaj zapłaciłem OC wiec $$$  jeszcze muszę szkołę zapłacić za cały zaległy (obecny) semestr nim się sesja zacznie
 jeszcze muszę szkołę zapłacić za cały zaległy (obecny) semestr nim się sesja zacznie  więc ogólnie entuzjazmem nie tryskam
 więc ogólnie entuzjazmem nie tryskam  ale jak to mówią... masz h.... i łeb to kombinuj
 ale jak to mówią... masz h.... i łeb to kombinuj  dzisiaj został golfik wypucowany, jakbym co najmniej na jakiś duży zlot leciał
 dzisiaj został golfik wypucowany, jakbym co najmniej na jakiś duży zlot leciał  należało mu się skoro już wiosna na dobre zawitała
 należało mu się skoro już wiosna na dobre zawitała  środek wypucowany jak tylko się dało, niestety bez prania foteli
 środek wypucowany jak tylko się dało, niestety bez prania foteli  nie miałem aparatu ale wszytko wygląda jak wyglądać powinno
 nie miałem aparatu ale wszytko wygląda jak wyglądać powinno  

nie jest to taka czerwień jakbym chciał... a jak mam wydać 300-400 zł i być średnio zadowolonym to wolę już zbierać na ori HCC
 nie jest to taka czerwień jakbym chciał... a jak mam wydać 300-400 zł i być średnio zadowolonym to wolę już zbierać na ori HCC   tyle z drugiej strony... tyle za lampy na tyłek widać...
 tyle z drugiej strony... tyle za lampy na tyłek widać...  

tez tak myslelem jak szukalem koncepcji do siebie... moje tez bylo wtedy ciezko dostac i cenowo okolo 300 chcieli a ja zupelnym przypadkiem za duzo mniej wyrwalem i jestem 1oo% zadowolony... zawsze mozesz lexusy zalozyc :green_fuck:POOREK pisze:myślałem nad tym ale one jakieś nie red tylko pink trochęnie jest to taka czerwień jakbym chciał... a jak mam wydać 300-400 zł i być średnio zadowolonym to wolę już zbierać na ori HCC
tyle z drugiej strony... tyle za lampy na tyłek widać...

poza tym Ty nie masz red-ów tylko silver/white czy jak one się tam zwą
 poza tym Ty nie masz red-ów tylko silver/white czy jak one się tam zwą  jakbyś miał redy i byś bliżej mieszkał to pewnie bym sobie przymierzył jeśli byś nie miał nic przeciwko
 jakbyś miał redy i byś bliżej mieszkał to pewnie bym sobie przymierzył jeśli byś nie miał nic przeciwko  bo w Lublinie raczej nie bywam żeby przy okazji zajrzeć
  bo w Lublinie raczej nie bywam żeby przy okazji zajrzeć 

No cóż zrobić... taki ich urokPOOREK pisze:myślałem nad tym ale one jakieś nie red tylko pink trochęnie jest to taka czerwień jakbym chciał...
 Zawsze można sobie wyciąć lutownicą pomarańczową wkładkę od żarówki kierunkowskazu i dać chromowaną żarówę święcącą na pomarańczowo
 Zawsze można sobie wyciąć lutownicą pomarańczową wkładkę od żarówki kierunkowskazu i dać chromowaną żarówę święcącą na pomarańczowo 

a zawsze pasek z czarnej folii dla odmiany można dać na środku
 a zawsze pasek z czarnej folii dla odmiany można dać na środku   żarówki chromowane mam więc problemu by nie było
 żarówki chromowane mam więc problemu by nie było  sam już nie wiem
 sam już nie wiem  bo nawet jeśli chodzi o red-white helli to by raczej też ten biały nigdzie nie pasował więc odpadają
 bo nawet jeśli chodzi o red-white helli to by raczej też ten biały nigdzie nie pasował więc odpadają  przez zimę trzeba było lamp szukać bo były tanie i był wybór
 przez zimę trzeba było lamp szukać bo były tanie i był wybór  tyle że za felgami ganiałem i ogarniałem do nich wszystkie pierdoły i taki finał
 tyle że za felgami ganiałem i ogarniałem do nich wszystkie pierdoły i taki finał 

a co do wyboru pomiedzy folią a sprayem to zależy co chcemy uzyskac
 a co do wyboru pomiedzy folią a sprayem to zależy co chcemy uzyskac  ja robiłem i tym i tym juz kilka razy
 ja robiłem i tym i tym juz kilka razy  i sprawa ma sie tak ze folią robi sie najlepiej na bialym kolorze jesli chcemy lekko przyciemnic (np jak moje przednie kierunki clear) a sprayem konkretniejsze przydymianie.. mozna tez lzej, ale wtedy takze osiaga kolor jak na foli, a jednak foli łatwiej się pozbyc:)
 i sprawa ma sie tak ze folią robi sie najlepiej na bialym kolorze jesli chcemy lekko przyciemnic (np jak moje przednie kierunki clear) a sprayem konkretniejsze przydymianie.. mozna tez lzej, ale wtedy takze osiaga kolor jak na foli, a jednak foli łatwiej się pozbyc:)Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości