auto mokre i brudne
 auto mokre i brudne 

PS. Wujcio truckman jest ojcem chrzestnym projektu na tym kole - od poczatku mowil ze bedzie dobrze

Moderator: G0 Karcio

auto mokre i brudne
 auto mokre i brudne 

Pierwsze zdjęcie potwierdza że z przodu musi być obowiązkowo dystans, bo teraz tak trochę dziwnie, za mocno tył wysunięty,showtime pisze:od poczatku mowil ze bedzie dobrze

mysle ze kwestia miesiąca - dwóch i zarzuci sie na przod
 mysle ze kwestia miesiąca - dwóch i zarzuci sie na przod 
 a jak sie bede czepiac to sie skończą rabaty na uslugi serwisowe w Kawasaki
 a jak sie bede czepiac to sie skończą rabaty na uslugi serwisowe w Kawasaki  i na czesci
 i na czesci  

Ty to masz znajomości ja yebe !showtime pisze:wczoraj wymienialismy opony w 2 motocyklach panom z drogówki wiec już autko zostalo pokazane zeby sie za bardzo do niego nie czepiac ;P za te koła i tablice a jak sie bede czepiac to sie skończą rabaty na uslugi serwisowe w Kawasaki i na czesci

jesli panowie grzecznie zapytali czyje to auto i czemu ma rejestracje za szybą to zaczela sie dyskusja
 jesli panowie grzecznie zapytali czyje to auto i czemu ma rejestracje za szybą to zaczela sie dyskusja
hehe chyba po raz pierwsze się z Tobą zgadzam,PELE pisze:showtime, Ty jesteś onanistą, mam wrażenie, że popadasz w samozachwyt
ktoś bardzo optymistycznie je tu umieścił w zaawansowanych, wystarczy popatrzeć na towarzystwo....PELE pisze:BTW mam bekę, na vwgolf jesteś w Zaawansowanych a na vwzone Garaż
recepta prostashowtime pisze:Jak ktos znajdzie karnet ze zniżką na Grouponie na wyleczenie z manii VW to moze podeslac
 kup sobie PD-ka  130 czy 150
 kup sobie PD-ka  130 czy 150  zajechanego na maxa
 zajechanego na maxa  zeswapuj a pozniej turbo sprzeglo dwumas skrzynia pompki igłowica na deser
 zeswapuj a pozniej turbo sprzeglo dwumas skrzynia pompki igłowica na deser  i odechce ci sie
 i odechce ci sie  vw mani ;p
 vw mani ;p Jeśli tylko SZOŁ będzie chciał tam wrócić niech da znać... Ja nie przenosiłem. Decyzja należy do właściciela. Po drugie to wg. mnie za dużo tu słodzenia, brendzlowania się itp. co za tym idzie SPAM'u. Proszę trochę ukrócić pier... i pociskanie bzdet bo zacznę to kasować i nagradzać bonusami. Nie ma w tym nic hejterskiego, po prostu stwierdzam fakty.
 Jeśli tylko SZOŁ będzie chciał tam wrócić niech da znać... Ja nie przenosiłem. Decyzja należy do właściciela. Po drugie to wg. mnie za dużo tu słodzenia, brendzlowania się itp. co za tym idzie SPAM'u. Proszę trochę ukrócić pier... i pociskanie bzdet bo zacznę to kasować i nagradzać bonusami. Nie ma w tym nic hejterskiego, po prostu stwierdzam fakty. 

Dlatego koniec tego, a na spektalkle czy widowiska zapraszam do kina lub do teatru
 Dlatego koniec tego, a na spektalkle czy widowiska zapraszam do kina lub do teatru  

W sumie to przy Twojej mocy 118 kobył bym go śmiało wyciął. Scient jeździł bez dużo mocniejszą czwórką
 W sumie to przy Twojej mocy 118 kobył bym go śmiało wyciął. Scient jeździł bez dużo mocniejszą czwórką  

e tam cieńkoTy to masz znajomości ja yebe !

Skąd wiesz? Jakieś testy czy coś? Mój bez jeździł dokładnie tak jak z.To rozwiazanie które miałem u siebie pełniło swoje zadanie w 100 % i do dziś jeździ tak jak trzeba
WiadomoPS. Wujcio truckman jest ojcem chrzestnym projektu na tym kole - od poczatku mowil ze bedzie dobrze
 Trzeba będzie symbolicznie w Rothenburgu zrobić po soczku
  Trzeba będzie symbolicznie w Rothenburgu zrobić po soczku 
O to to.To co z tym STABI? Jakaś męska decyzjaW sumie to przy Twojej mocy 118 kobył bym go śmiało wyciął. Scient jeździł bez dużo mocniejszą czwórką

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości