[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
coś pięknego na tej feli  

Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
						viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- POOREK
- VWGolf.pl Killer 
ernest_b3, Hielbi, naprawdę dziękuję 
więc tak... z racji tej iż wczoraj była piękna słoneczna pogoda, nie mogłem się powstrzymać żeby nie wyskoczyć na jakieś zdjęcia pierwsze w tym sezonie co prawda
 pierwsze w tym sezonie co prawda   poniżej małe co nie co
 poniżej małe co nie co  niektóre fajne, inne mniej
 niektóre fajne, inne mniej  prosiłbym poczekać aż się foty naładują i miłego oglądania
 prosiłbym poczekać aż się foty naładują i miłego oglądania   

więc tak... z racji tej iż wczoraj była piękna słoneczna pogoda, nie mogłem się powstrzymać żeby nie wyskoczyć na jakieś zdjęcia
 pierwsze w tym sezonie co prawda
 pierwsze w tym sezonie co prawda   poniżej małe co nie co
 poniżej małe co nie co  niektóre fajne, inne mniej
 niektóre fajne, inne mniej  prosiłbym poczekać aż się foty naładują i miłego oglądania
 prosiłbym poczekać aż się foty naładują i miłego oglądania   

była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6

www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]

www.vagradom.pl
- daniocrack
- Forum Master 
- Kontakt:
no i wyszło miodzio  

Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
wszystko extra tylko lampy tyle wiedze czarne hbm albo nawet zwykle gti 
te do niczego nie pasuja

te do niczego nie pasuja
viewtopic.php?t=339368" onclick="window.open(this.href);return false;      Paszur B4 US - Low n Slow  

viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+

viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+

Po dokładniejszym oblookaniu muszę przyznać, że Golfina robi wrażenie, a koła mówią wszystko  wyposażenia zazdroszczę
 wyposażenia zazdroszczę 

wyposażenia zazdroszczę
 wyposażenia zazdroszczę 
					Ostatnio zmieniony wt kwie 20, 2010 23:24 przez kubcor, łącznie zmieniany 1 raz.

- POOREK
- VWGolf.pl Killer 
dzięki po raz kolejnyMerffik pisze:jest mega pozytywniebardzo ładnie się prezentuje i dobra sesja
 swojego ogarniaj bo słońca coraz więcej
 swojego ogarniaj bo słońca coraz więcej   

coś tam strzelałdaniocrack pisze:super wygladaa jak w lasku jezdziles hokej nie strzelał
ja ostatnio sie powiesiłem w lesie a hokejem zgarniałem piasek
 dzięki
 dzięki   

nareszcieHielbi pisze:no i wyszło miodzio

tylne lampy na pewno będą inne, kwestia odkucia finansowego, poza tym na wakacje też chciałbym pojechać_Chudy_ pisze:Bardzo przyjemnie zrobione mk3. Koła bardzo ożywiają całe auto. Mnie nie pasują tylko jakoś tylne lampy. Próbowałeś jeszcze obniżać tył i tarło czy tak od razu ustawiłeś??
 Hella Crazy Colours - to jest mój cel
 Hella Crazy Colours - to jest mój cel   tył był kręcony kilkukrotnie, trze o ranty
 tył był kręcony kilkukrotnie, trze o ranty   trzeba zaklepać, żeby posadzić bardziej bez nadmiernego szuru buru - szkoda opon
 trzeba zaklepać, żeby posadzić bardziej bez nadmiernego szuru buru - szkoda opon   narazie musi być niestety tak jak jest
 narazie musi być niestety tak jak jest  dziękówa
 dziękówa  
bez pracy i serca takiego efektu by nie byłoBaran12 pisze:No powiem ci kolego ze golf naprawde robi wrazenie widac ze duzo pracy w niego wlozyles , ktora sie oplacala Pozdrawiam
 opłaciło się, mogę potwierdzić
 opłaciło się, mogę potwierdzić  dzięki wielkie
 dzięki wielkie  
daje radeSOBOTA GT pisze:Nom fajnie to sobie wszystko obmyslilesPowiem że mi sie podoba mimo ze nie jest szeroko, ale jest całekiem nisko a to lubie
 początkowo miało być przód 7,5 a tył 9 cali
 początkowo miało być przód 7,5 a tył 9 cali  nie wyszło, bo trafiło się takie koło za grosze
 nie wyszło, bo trafiło się takie koło za grosze  4 x 7,5 choć czasami brakuje tego dużego laku, tak z 215 z tyłu
 4 x 7,5 choć czasami brakuje tego dużego laku, tak z 215 z tyłu   dzięki
 dzięki  
będzie zmiana, ale na pewno nie na HBM lub gtiDamilo pisze:wszystko extra tylko lampy tyle wiedze czarne hbm albo nawet zwykle gti
te do niczego nie pasuja
 słyszałem że swoje cacucho sprzedałeś
 słyszałem że swoje cacucho sprzedałeś   w sumie wisiało na allegro, trudno było oka nie zawiesić
 w sumie wisiało na allegro, trudno było oka nie zawiesić  dzięki za opinię
 dzięki za opinię  
wyposażenie nie najgorsze, nie ma lipy bo jest klimakubcor pisze:Po dokładniejszym oblookaniu muszę przyznać, że Golfina robi wrażenie, a koła mówią wszystkowyposażenia zazdroszczę
 choć brakuje prądu na lustrach, prądu z tyłu i fajnych foteli
 choć brakuje prądu na lustrach, prądu z tyłu i fajnych foteli  dzięki
 dzięki 
dziękuję jeszcze raz wszystkim, bardzo miło czyta się takie komentarze i motywują do dalszego pielęgnowania autka
 tym bardziej, że jak się zima zaczynała, powiedziałem że stanę na głowie i ogarnę auto na sezon
 tym bardziej, że jak się zima zaczynała, powiedziałem że stanę na głowie i ogarnę auto na sezon  miałem już dość jeżdżenia parchem i powiedziałem że nie ma innej opcji, na sezon wyjadę bez wstydu
 miałem już dość jeżdżenia parchem i powiedziałem że nie ma innej opcji, na sezon wyjadę bez wstydu  bardzo się cieszę że mi się udało i mogę śmiało powiedzieć że budujące były niektóre komentarze, porady i podpowiedzi
 bardzo się cieszę że mi się udało i mogę śmiało powiedzieć że budujące były niektóre komentarze, porady i podpowiedzi   jeszcze raz dziękuję
 jeszcze raz dziękuję  
 w zawiązku z licznymi pytaniami, w Nysie się raczej nie pojawię, mam daleko poza tym termin jest mi niezbyt na rękę
 planowane zloty na ten sezon to majoVWka i VW Mania oczywiście
 planowane zloty na ten sezon to majoVWka i VW Mania oczywiście   reszta prawdopodobnie wyjdzie w trakcie
 reszta prawdopodobnie wyjdzie w trakcie   

www.vagradom.pl

www.vagradom.pl
- POOREK
- VWGolf.pl Killer 
big_jasiu, jak się ma pod nosem to się i lata  zapraszamy na majoVWkę
 zapraszamy na majoVWkę  

zapraszamy na majoVWkę
 zapraszamy na majoVWkę  

www.vagradom.pl

www.vagradom.pl
POOREK, ostatnia sesyjka super wyszła no i w ogóle co ja tu będę się rozpisywał... Golfer i mody na najwyższym poziomie o super guście już nie wspomnę   

Golf rozj,ebał mnie jak gnój po polu

Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827