też mi się coś tak wydajeBroda6666 pisze:air ride??

będzie malina

Moderator: G0 Karcio
też mi się coś tak wydajeBroda6666 pisze:air ride??

Spina bude, golf się rozłazi ze starościPOOREK pisze:niebieski wąż powinien wszystko wyjaśnić

sam jesteś linkakalbi_vw pisze:Hmmm po mojemu to jakaś linka w oplocie + lewarek = swap, dobrze kojarzę ?

niestety, nie będziemichalqqr pisze:też mi się coś tak wydajeBroda6666 pisze:air ride??
będzie malina
 po prostu nie dodałem wszystkich fot
 po prostu nie dodałem wszystkich fot   

chyba stały zabieg każdego
 chyba stały zabieg każdego  wymieniłem sobie bendiks w rozruszniku, bo były problemy z paleniem na zimnym, wyczyściłem rozrusznik przy okazji, kręci aż miło
 wymieniłem sobie bendiks w rozruszniku, bo były problemy z paleniem na zimnym, wyczyściłem rozrusznik przy okazji, kręci aż miło   no i tyle miałem tylko czasu wolnego ostatnio, z 2-3h, teraz jak będę miał kilka wolnych godzin to będę kończył wygłuszenie tyłu oraz całego bagażnika, powoli się rusza, golf jeździ
 no i tyle miałem tylko czasu wolnego ostatnio, z 2-3h, teraz jak będę miał kilka wolnych godzin to będę kończył wygłuszenie tyłu oraz całego bagażnika, powoli się rusza, golf jeździ  

, jest elegancko
 , jest elegancko 

-->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
 -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;

ale podejrzewam ze hors jest zdolny zeby obiema deskorolkami pojechac ?
 ale podejrzewam ze hors jest zdolny zeby obiema deskorolkami pojechac ?  

"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
 "Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."

z tego co mówił to na Nysę na pewno bedzie gonił tylko jedną sztukę, bo słaby temat jazdy z lawetą tyle kmAdrian1989 pisze:zabieraj kolege na nyse;)ale podejrzewam ze hors jest zdolny zeby obiema deskorolkami pojechac ?
 niech może Hors się wypowie, ale preferowałbym żeby pojechał jednak żółtkiem vel. Follow Me
 niech może Hors się wypowie, ale preferowałbym żeby pojechał jednak żółtkiem vel. Follow Me   miałby kto kolumnę przez Polskę poprowadzić, a cytując Krzyla: "Niebieski jest już znany"
 miałby kto kolumnę przez Polskę poprowadzić, a cytując Krzyla: "Niebieski jest już znany"  
 w piątek byliśmy, zdąrzyliśmy jednak ustalić że pracowałeś, dlatego nie zatruwaliśmy kapiszonakalbi_vw pisze:Oooo jak to kiedy to .... ? ;p

Bo mi żadna menda z was nie powiedziałaHors pisze::Kalbi w Twoim mieście taka biba, a Ty przegapiłeś...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości