dziwne to ale trudno
  dziwne to ale trudno  a tak pozatym co ci chodzi Marcin po głowie że padaczke chcesz sprzedać??mam nadzieje że z grupy Vag,chyba że to tajemnica
 a tak pozatym co ci chodzi Marcin po głowie że padaczke chcesz sprzedać??mam nadzieje że z grupy Vag,chyba że to tajemnica  też bym zminił ale jak patrze na to alegro to nic coby mnie interesowało niema!pozdro
 też bym zminił ale jak patrze na to alegro to nic coby mnie interesowało niema!pozdroModerator: G0 Karcio
 dziwne to ale trudno
  dziwne to ale trudno  a tak pozatym co ci chodzi Marcin po głowie że padaczke chcesz sprzedać??mam nadzieje że z grupy Vag,chyba że to tajemnica
 a tak pozatym co ci chodzi Marcin po głowie że padaczke chcesz sprzedać??mam nadzieje że z grupy Vag,chyba że to tajemnica  też bym zminił ale jak patrze na to alegro to nic coby mnie interesowało niema!pozdro
 też bym zminił ale jak patrze na to alegro to nic coby mnie interesowało niema!pozdrozrobione zostały porządki w projektach, z ~50 stron tematow zostało bodajże 7 stron. Auta w których zmiany ograniczały się do pakietu "lampy, zawieszenie, felgi" zostały cofnięte do "nasze auta"*daniel* pisze:nierozumiem jednego auto było w projektach i nadaje się do tego działu a tu nagle wylondowało w naszych autach dziwne to ale trudno

to jest 20 minut roboty recznie , a po co mi komisMarcin GTI pisze:niechce mi sięDamilo pisze:rurki sobie spoleruj
Kiedy otwierasz komis z tymi Twoimi golfami?
 ?
 ? 

jak nie wiesz to nie wprowadzaj ludzi w bladGlocu pisze:zależy jakie modyfikacja ale w 10tyś powinno sie zamknąć i moć około 280PS
 jest 2E uturbione na forum i ma lekko ponad 200km... koszta uturbienia abf z tego co wiem to ok. 12tys i pewnie podobnie jest z 2E (czy tam AGG
 jest 2E uturbione na forum i ma lekko ponad 200km... koszta uturbienia abf z tego co wiem to ok. 12tys i pewnie podobnie jest z 2E (czy tam AGG  )
 )Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości