[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
widze że nie ma 2 zdań 
te BBSy po prostu nie wiedzieć czemu ale zajebiście pasują do mk3
tyle że w wersji 4x100 (poloGTI) mało jest na rynku...
a może opylić swój komplet 4x100 (przód tarcze 256/20, tył tarcze 220/10) i zakupić komplecik z GTI 5x100 (288/20 ) i do tego felhi z 20 Jahre które no problem mozna kupić...
 ) i do tego felhi z 20 Jahre które no problem mozna kupić... 
póki co skończyłem lutowanie gniazda z zegarów mk3 i mam już gotowe kabelki - w sobote podłaczam na próbe zegary z mk4
w przyszłym tygodniu w końcu pakuje te springi H&R -40mm
bedą foty..

te BBSy po prostu nie wiedzieć czemu ale zajebiście pasują do mk3

tyle że w wersji 4x100 (poloGTI) mało jest na rynku...
a może opylić swój komplet 4x100 (przód tarcze 256/20, tył tarcze 220/10) i zakupić komplecik z GTI 5x100 (288/20
 ) i do tego felhi z 20 Jahre które no problem mozna kupić...
 ) i do tego felhi z 20 Jahre które no problem mozna kupić... póki co skończyłem lutowanie gniazda z zegarów mk3 i mam już gotowe kabelki - w sobote podłaczam na próbe zegary z mk4
w przyszłym tygodniu w końcu pakuje te springi H&R -40mm

bedą foty..
- bacco
- Użytkownik 
- Kontakt:
jest to jakis sposob a i heble bedziesz mial lepszecowboy pisze: a może opylić swój komplet 4x100 (przód tarcze 256/20, tył tarcze 220/10) i zakupić komplecik z GTI 5x100 (288/20) i do tego felhi z 20 Jahre które no problem mozna kupić...

[url=http://imageshack.us][img]http://img526.imageshack.us/img526/3653/vwban2jq9gi6.jpg[/img][/url]
						ja wiem że BBScovacsxxx pisze:cowboy, ja stawiam na bbsy a co do hamulcow to moze faktycznie wzmacniaj jak bedziesz piac sie w gore z moca no i twdy bbsy na 5x100 znalezc latwo

z mocą się nie będę piął - 150km i w miare płaskie 320 NM mi styka żeby kilować większość aut

póki co turbinka chodzi jak nówka więc nie będę jej zmieniał ale gdyby coś to wtedy włoże od AWX-a i dmuchne do 1,4Bara
 ewentualnie wtryski 0.216 (wieksze nie żeby nie obciążać pompy)
 ewentualnie wtryski 0.216 (wieksze nie żeby nie obciążać pompy)ale hamulec 288 to podobno zupełnie inna historia

cieka jestem jak hamują standardowe 256/10 w mk3 - pewnie to już zupełna kicha...
u mnie od 100 km/h to dęba staje - problem jest przy wyższych prędkościach...
no ale jak kupie 4x100 to zostane przy seryjnych - nie jeżdże agresywnie, a i po trasie wolniej zacząłem pomykac...
wszystko się wyjaśni niedługo...
- monster mack
- Ma gadane 
- Kontakt:
- Chmielu
- Forumowy spamer :) 
- Kontakt:
Też spoko - ale BBS-y ładniejsze 

Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
ta opcja zawsze jest na rozstawie 4x100 - heble z G60djtom pisze:czyli nie zmieniasz na 280mm?

jakbym zmieniał na 5x100 to bym kombinował z heblami z GTI/VR6 czyli 288
dzięki jestem niemal tak szczęśliwy jak Ty po zakupie ABF-adjtom pisze:gratuluje

tyle ile byłem w stanie daćdjtom pisze:ile wyszły?

- Chmielu
- Forumowy spamer :) 
- Kontakt:
Bardzo ładne.
Dobrze, że na te sie zdecydowałeś.
Uważam, że jak już wydawać kasę (i to nie małą) to lepiej dorzucić już te 3-4 stówki i kupić coś konkretnego

Dobrze, że na te sie zdecydowałeś.
Uważam, że jak już wydawać kasę (i to nie małą) to lepiej dorzucić już te 3-4 stówki i kupić coś konkretnego

Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
extra fele, poprostu najlepszy wybor  
a powiedz mi przy tej mocy co masz to starcza sily na zahamowanie? czy czesto sie gotują? tez robie sobie plany...... a moze by tak te od G60 ?
kurde, musze powiedziec ze twoj golfer bedzie moim wzorcem do nasladowania (pod wzgledem mechanicznym) 

sam w kwietniu bede robil chipsa
czekam na efekty prac noi na inter

a powiedz mi przy tej mocy co masz to starcza sily na zahamowanie? czy czesto sie gotują? tez robie sobie plany...... a moze by tak te od G60 ?
kurde, musze powiedziec ze twoj golfer bedzie moim wzorcem do nasladowania (pod wzgledem mechanicznym)

sam w kwietniu bede robil chipsa

czekam na efekty prac noi na inter