ładnie sobie wygląda
  ładnie sobie wygląda 
Moderator: G0 Karcio
 ładnie sobie wygląda
  ładnie sobie wygląda 

2,5 godziny korka na 12 km odcinku A4
 2,5 godziny korka na 12 km odcinku A4  mmm marzenie
 mmm marzenie

foto... bedzie jutro
 foto... bedzie jutro
Mi się udało w piątek szybciej przyjechać Kraków-Jarosław. 4godz. ale na autostradzie ponad godzina w korkushowtime pisze:Kraków-Rzeszów
Czas jazdy: 4 godz. 50 minut 2,5 godziny korka na 12 km odcinku A4
 słyszałem, że wczoraj była tragedia
  słyszałem, że wczoraj była tragedia  

Miło było Was poznać
  Miło było Was poznać  

dzieki i wzajemnie !lolo_golf pisze:Miło było Was poznać

była, ja wczoraj na wesele jechałem, na nowy sącz. korki ze wszystkich stron, policja kieruje ruchem co tylko spowalnia sprawę. generalnie początek długiego wikenduBLIND pisze:słyszałem, że wczoraj była tragedia

:D:D
:D:D

Pewnie tak jak u każdego kto tak lata/latał, wszystko jest do czasu. Na srebrnym aż tak się w oczy nie rzuca.nie czepiają się że tablic nie masz założonych na zdesiu?

Fakt trzeba się czasem chować jak wiesz ze bedzie suszarka, ale takie uroki. Zawsze mówiłem że auto usa i nie ma miejsca na zderzaku na umieszczenie blachy i dopiero kombinuje jak to zrobić
  Fakt trzeba się czasem chować jak wiesz ze bedzie suszarka, ale takie uroki. Zawsze mówiłem że auto usa i nie ma miejsca na zderzaku na umieszczenie blachy i dopiero kombinuje jak to zrobić  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości