Czyli czego szukasz??truckman pisze:Ad4m3k, ściema allegrowa, starsze VW to moze za kilka lat, narazie to chciałbym miec szybkie, komfortowe auto na codzien.

Moderator: G0 Karcio

Czyli czego szukasz??truckman pisze:Ad4m3k, ściema allegrowa, starsze VW to moze za kilka lat, narazie to chciałbym miec szybkie, komfortowe auto na codzien.

Chyba najładniejszy Kombiak na FSL tablicach
  Chyba najładniejszy Kombiak na FSL tablicach  

9-3 czy 9-5?truckman pisze:a ewentualny nastepca to benzyna ze szwecji

chyba sobie żartujeszshowtime pisze:ale w środku czas sie zatrzymal jakies 25 lat temu i caly czas na to samo kopyto :/

Nom faktycznie strasznie mocno ciosane to wnetrze jak w tirzeshowtime pisze:Obrazek
i 20 lat wcześniej:
Obrazek

Też mi się chciało płakać jak swojego opuściłeśshowtime pisze:Szwedzkie ładne, ale w środku czas sie zatrzymal jakies 25 lat temu i caly czas na to samo kopyto :/
A Golf 4 generacji to najbardziej udany i wciaz ladny samochod. Ja do tego doszedlem po pol roku uzytkowania francuskiego padła. Wole starszego o 5 lat Golfa niz 5-letnią renówke.
Dziekuje, dobranoc!

Jednak duży CYC to podstawa bo takie małe to żadna zabawacylinder pisze:truckman, nie sprzedawaj tylko inwestuj. Saaba nie bierz. Szkoda tej wpadki z kołem, ale było by nudno jak by się nic nie działo. Kombik ładny szkoda żeby się dostał w niepowołane ręcę.
Ależ kogo moje oczy widzą showtime, wrócił do łask volkswagena. No no niestety renata z Francji nie da Ci tyle co Helga z Niemiec.

Co widać po podpisie, bo sprzedaję również fotele jeśli auto zostanie, co oznacza tylko jedno
  Co widać po podpisie, bo sprzedaję również fotele jeśli auto zostanie, co oznacza tylko jedno   Jest nawet chętny, ale nie wiem czy te stołki które namierzyłem mają podgrzewanie, a osobie która chce moje najbardziej na tym zależy, jakbym kupił bez to bym maty przekładał
  Jest nawet chętny, ale nie wiem czy te stołki które namierzyłem mają podgrzewanie, a osobie która chce moje najbardziej na tym zależy, jakbym kupił bez to bym maty przekładał  
  ale na zloty Saabem...
 ale na zloty Saabem...

zostaw je narazie w spokoju, ladne jest, czego Ty chcesz
 zostaw je narazie w spokoju, ladne jest, czego Ty chcesz  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości