może i ja wrócę do golfa? stare dobre czasy kiedy auto nie jechało za to dużo paliłoshowtime pisze:Panowie... chcialem tylko powiedziec ze wrocilem do gry

Moderator: G0 Karcio
może i ja wrócę do golfa? stare dobre czasy kiedy auto nie jechało za to dużo paliłoshowtime pisze:Panowie... chcialem tylko powiedziec ze wrocilem do gry

Przejdź na właściwą ścieżkę mocy !ozz pisze:może i ja wrócę do golfa? stare dobre czasy kiedy auto nie jechało za to dużo paliło

na jałowym turbo się kręci i będzie słychać taki delikatny pogwizd
 na jałowym turbo się kręci i będzie słychać taki delikatny pogwizd  przy wkręcaniu się na obroty trochę bardziej, słychać na filmie poniżej
 przy wkręcaniu się na obroty trochę bardziej, słychać na filmie poniżej 

ja tez nie mam kata i jest gwizd turbiny, ale to co ma Show to nie jest spowodowane turbo tylko to przez wydech, takiego gwizdu jeszcze nie slyszalemtruckman pisze:ja kata nie mam i jest gwizd. Ale bez przesady.
 moge go porownac do gotujacej sie wody w czajniku z gwizdkiem
 moge go porownac do gotujacej sie wody w czajniku z gwizdkiem 

myślałem że dasz jakieś porównanie z alkoholemStudnia pisze:moge go porownac do gotujacej sie wody w czajniku z gwizdkiem

i nic juz nie gwizdze
 i nic juz nie gwizdze 

lampy jak pamietasz byly cale czerwone ale przez rok niestety farba do lamp zeszla
 lampy jak pamietasz byly cale czerwone ale przez rok niestety farba do lamp zeszla  ((
((Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości