moim zdaniem ten komplet jest i tak w bardzo dobrym stanie, pomijając wytarty fotel kierowcy
 moim zdaniem ten komplet jest i tak w bardzo dobrym stanie, pomijając wytarty fotel kierowcy  powoli się porobi.... przemyślimy, pomierzymy i upchniemy
 powoli się porobi.... przemyślimy, pomierzymy i upchniemy  
Moderator: G0 Karcio

moim zdaniem ten komplet jest i tak w bardzo dobrym stanie, pomijając wytarty fotel kierowcy
 moim zdaniem ten komplet jest i tak w bardzo dobrym stanie, pomijając wytarty fotel kierowcy  powoli się porobi.... przemyślimy, pomierzymy i upchniemy
 powoli się porobi.... przemyślimy, pomierzymy i upchniemy  

.
 .

tylko zakładać i reszta przyjdzie z czasem
 tylko zakładać i reszta przyjdzie z czasem  
Lub dobrze odkładaLukas pisze:Widać dobre źródełko dochodów masz bo w tym roku straszne grube mody u Ciebie.

nie chcę żeby mnie źle zrozumiano, nie mam do nikogo pretensji, ale nie lubię tego typu komentarzyLukas pisze:Widać dobre źródełko dochodów masz bo w tym roku straszne grube mody u Ciebie.
 określić to mogę że nie trzeba dużo zarabiać żeby wypieścić auto... czasami trzeba dobrze zakombinować, czasami trzeba poszukać coś taniej lub korzystać z okazji które się nadarzają
 określić to mogę że nie trzeba dużo zarabiać żeby wypieścić auto... czasami trzeba dobrze zakombinować, czasami trzeba poszukać coś taniej lub korzystać z okazji które się nadarzają  nie lubię rozmawiać o pieniądzach, a na pewno nie jestem typem któremu dali na wszytko rodzice, wszystkiego dorobiłem się sam, co mogą potwierdzić osoby z mojego bliskiego otoczenia.. jest jedna zasada w życiu:  ŁYŻECZKĄ, NIE CHOCHLĄ, bo chochlą się można udławić.... nie mam zamiaru drążyć tematu i proszę się powstrzymywać od tego typu komentarzy
 nie lubię rozmawiać o pieniądzach, a na pewno nie jestem typem któremu dali na wszytko rodzice, wszystkiego dorobiłem się sam, co mogą potwierdzić osoby z mojego bliskiego otoczenia.. jest jedna zasada w życiu:  ŁYŻECZKĄ, NIE CHOCHLĄ, bo chochlą się można udławić.... nie mam zamiaru drążyć tematu i proszę się powstrzymywać od tego typu komentarzy  

Z tym akurat się zgodzęPOOREK pisze:czasami trzeba dobrze zakombinować, czasami trzeba poszukać coś taniej lub korzystać z okazji które się nadarzają

tylna kanapa jak widać dzielona, 3 zagłówki i podłokietnikdrrudykn46 pisze:Jeszcze jedno te RECARO maja tylko regulacje czy coś jeszcze np. grzanie?
 na przodzie oba fotele pompowaną regulację góra-dół i regulację odcinka lędźwiowego
 na przodzie oba fotele pompowaną regulację góra-dół i regulację odcinka lędźwiowego  o regulacji pochyłu oparcia, regulacji przód-tył nie wspominam oczywiście
 o regulacji pochyłu oparcia, regulacji przód-tył nie wspominam oczywiście  i jeszcze jak to fotele z mk4, przód ma kieszenie na tylnej części oparcia, jak to bywało w recaro - z siatki
 i jeszcze jak to fotele z mk4, przód ma kieszenie na tylnej części oparcia, jak to bywało w recaro - z siatki  grzane niestety nie są, ale trafiły się takie więc są takie... maty jest trudno dostać, ale może kiedyś, kiedyś, kiedyś przy okazji obszywania pomyślimy nad tym tematem...
 grzane niestety nie są, ale trafiły się takie więc są takie... maty jest trudno dostać, ale może kiedyś, kiedyś, kiedyś przy okazji obszywania pomyślimy nad tym tematem... 

POOREK, zostałeś zdemaskowany, ja widziałem jak wynosiłeś tapczany na lewo, stąd ta kasaLukas pisze:Widać dobre źródełko dochodów masz bo w tym roku straszne grube mody u Ciebie

zobaczysz ABFa też tak na spontanie kupisz
 zobaczysz ABFa też tak na spontanie kupisz  

szyny pasują od mk4 do mk3? czy bedziesz przespawywał?
 szyny pasują od mk4 do mk3? czy bedziesz przespawywał?
Ty już lepiej nic nie mów bo zaczynam się baćRafaelloW007 pisze:POOREK, zostałeś zdemaskowany, ja widziałem jak wynosiłeś tapczany na lewo, stąd ta kasa
Wkładaj foteliki, cykaj fotki, będzie kokszobaczysz ABFa też tak na spontanie kupisz
 narazie wycyckałem się przez to do ostatniej monety... nie wiem za co do pracy będę jeździł
 narazie wycyckałem się przez to do ostatniej monety... nie wiem za co do pracy będę jeździł   

dlatego napisałem że nie chciałbym aby mnie źle zrozumianoLukas pisze:POOREK, nie mówię, że ci dają i nie oto chodziło tylko, że w tym roku grubo z autem.szyny pasują od mk4 do mk3? czy bedziesz przespawywał?
 fotele będę za wszelką cenę starał się włożyć tak żeby w każdym momencie można było powrócić do seryjnych foteli
 fotele będę za wszelką cenę starał się włożyć tak żeby w każdym momencie można było powrócić do seryjnych foteli  na pewno nie pozbawię samochodu oryginalnych mocowań
 na pewno nie pozbawię samochodu oryginalnych mocowań  szyny na szerokość podobno pasują, więc jestem dobrej myśli... bo to już pół biedy spiłować trochę kółka albo wstawić lekko większe
 szyny na szerokość podobno pasują, więc jestem dobrej myśli... bo to już pół biedy spiłować trochę kółka albo wstawić lekko większe  z kanapą może być trochę zabawy... z resztą nie ma co gdybać, rozbiorę to dokładnie popatrzę
 z kanapą może być trochę zabawy... z resztą nie ma co gdybać, rozbiorę to dokładnie popatrzę  

Ja myślę ze nasikasz i pojedzieszPOOREK pisze:... nie wiem za co do pracy będę jeździł

a tak na serio to dasz rade. Pakuj te Recaro i nie narzekaj
 a tak na serio to dasz rade. Pakuj te Recaro i nie narzekaj  

na pewno mu starzy dokładają do fury
  na pewno mu starzy dokładają do fury   
  ciekawy jestem jak okiwasz mocowania. No nic
 ciekawy jestem jak okiwasz mocowania. No nic  czekam na postęp prac.
 czekam na postęp prac.
 już parę MK3 z takimi jeździ więc jest się kogo radzić z montażem
 już parę MK3 z takimi jeździ więc jest się kogo radzić z montażem  

Dokładnie, mnie też takie komentarze wkurzają, ludzie myślą że się zarabia jakieś kokosy, albo coś kombinuje, albo że starzy dają na zabawki do golfaPOOREK pisze:nie chcę żeby mnie źle zrozumiano, nie mam do nikogo pretensji, ale nie lubię tego typu komentarzy
 a tu człowiek ma normalną pensję (do średniej daleko że ho ho), odkłada każdy grosz by coś kupić, a potem takie teksty
  a tu człowiek ma normalną pensję (do średniej daleko że ho ho), odkłada każdy grosz by coś kupić, a potem takie teksty  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 62 gości