lipa bo słabe światło było

Moderator: G0 Karcio

mrowkazw coś tam mruczał że na Manii obok siebie stoimy?
 mrowkazw coś tam mruczał że na Manii obok siebie stoimy?  
 lampy mam przyciemnione folią
 lampy mam przyciemnione folią  wcześniej blendy i kierunki miałem sprayem
 wcześniej blendy i kierunki miałem sprayem  aktualnie wszytko zrobiłem folią
 aktualnie wszytko zrobiłem folią  folię musisz dobrze nagrzewać i naciągać, bo inaczej zrobisz to co ja za pierwszym razem, czyli zniszczysz folię i poskleja Ci się na łukach
 folię musisz dobrze nagrzewać i naciągać, bo inaczej zrobisz to co ja za pierwszym razem, czyli zniszczysz folię i poskleja Ci się na łukach  musiałem finalnie robić to jeszcze raz
 musiałem finalnie robić to jeszcze raz  lampy z tyłu miałem zwykłe clear'y, takie jak Ty masz
 lampy z tyłu miałem zwykłe clear'y, takie jak Ty masz  poniżej foto z bliska
 poniżej foto z bliska  

czemu winny jest bialko1991
 czemu winny jest bialko1991  umyłem go, w międzyczasie padał deszcz
 umyłem go, w międzyczasie padał deszcz  osuszyłem wszytko irchą i nawoskowałem
 osuszyłem wszytko irchą i nawoskowałem  samobójstwo na słońcu przy czarnym lakierze
 samobójstwo na słońcu przy czarnym lakierze   no ale jak widać żyję... takie foto z cieniu które nie do końca odzwierciedla efekt
 no ale jak widać żyję... takie foto z cieniu które nie do końca odzwierciedla efekt   

nie mruczal tylko tak beje.to moja pierwsza tego typu impreza wiec wiecie,musze byc miedzy swoimiPOOREK pisze:zanieek, dziękimrowkazw coś tam mruczał że na Manii obok siebie stoimy?

damy radęmrowkazw pisze:nie mruczal tylko tak beje.to moja pierwsza tego typu impreza wiec wiecie,musze byc miedzy swoimiPOOREK pisze:zanieek, dziękimrowkazw coś tam mruczał że na Manii obok siebie stoimy?
 weź lodówkę
 weź lodówkę   

mrowkazw pisze:swietna trawa..nawet nie widac,ze w kozie stoi

swojakAdrian1989 pisze:wiem co czujeszPOOREK pisze:samobójstwo na słońcu przy czarnym lakierze
wyglada super,a co do lamp toswietnie zrobiles!
 a z lampami było trochę zabawy
 a z lampami było trochę zabawy  a to że dłubek jestem i lubię majsterkowanie wymagające odrobinę cierpliwości to już swoja drogą
 a to że dłubek jestem i lubię majsterkowanie wymagające odrobinę cierpliwości to już swoja drogą  po jakimś czasie sprawia mi to wiele satysfakcji jak pomyślę ile się na....denerwowałem
 po jakimś czasie sprawia mi to wiele satysfakcji jak pomyślę ile się na....denerwowałem  

jakby razem z taśmy zjechały
 jakby razem z taśmy zjechały  
  :
 :

jest cały nie bój żabymrowkazw pisze:POOREK, tylko cwiartka Ci z olfa zostala?

za ile piw poszedl ?:D
 i trudno go wycenić na wartość piwną
 i trudno go wycenić na wartość piwną 

nie wiem jak to się robiPustylol pisze:puuuuuuurek hahah ja nie chce kupic ale napić sie możemymrowkazw pisze:daje poltorej kraty ale dokladasz jeszcze zimowki

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości