ogólnie muszę zakupić pastę i papiery do polerki oraz bitex do rantów
 ogólnie muszę zakupić pastę i papiery do polerki oraz bitex do rantów   a później do roboty
 a później do roboty 
Moderator: G0 Karcio

ogólnie muszę zakupić pastę i papiery do polerki oraz bitex do rantów
 ogólnie muszę zakupić pastę i papiery do polerki oraz bitex do rantów   a później do roboty
 a później do roboty 

no powiem ze fura fajnie sie prezentuje i wszestkie mody w dobra strone ida
 no powiem ze fura fajnie sie prezentuje i wszestkie mody w dobra strone ida 

mam nadzieję że się stykniemy któregoś razu
 mam nadzieję że się stykniemy któregoś razu 
 komuś się spodobały oczywiście i sobie przywłaszczył 2 sztuki
 komuś się spodobały oczywiście i sobie przywłaszczył 2 sztuki   dzisiaj zauważyłem wyjeżdżając z garażu
 dzisiaj zauważyłem wyjeżdżając z garażu  zazdrość ludzka nie zna granic
 zazdrość ludzka nie zna granic   założyłem zwykłe dyskretne aluminiowe nakrętki które dali mi przy zakładaniu wentyli, nie będę robił kaszany
 założyłem zwykłe dyskretne aluminiowe nakrętki które dali mi przy zakładaniu wentyli, nie będę robił kaszany 

może zacznę od końca lub od najmniej ciekawych rzeczy, jak kto woli
 może zacznę od końca lub od najmniej ciekawych rzeczy, jak kto woli  więc na początek kolejne zdjęcie do kolekcji pt. mody vs. seria
 więc na początek kolejne zdjęcie do kolekcji pt. mody vs. seria  

jako że padał deszcz to później obmyłem trochę dziada i wyglądał ładnie więc zrobiłem fotkę
 jako że padał deszcz to później obmyłem trochę dziada i wyglądał ładnie więc zrobiłem fotkę   

poniedziałek był wolny więc należało go wykorzystać
 poniedziałek był wolny więc należało go wykorzystać  marsz po bitex do sklepu i zabrałem się do roboty
 marsz po bitex do sklepu i zabrałem się do roboty  z pomocą nadszedł mechanik Maciej ;D musiał do tego rękę przyłożyć
 z pomocą nadszedł mechanik Maciej ;D musiał do tego rękę przyłożyć   chwała mu za to
 chwała mu za to  tarcza szlifierki poszła w ruch
 tarcza szlifierki poszła w ruch  

pędzel, bitex i jak to przy tym bywa.. brudny byłem masakrycznie.. nawet włosy sobie wymazałem
 pędzel, bitex i jak to przy tym bywa.. brudny byłem masakrycznie.. nawet włosy sobie wymazałem   ale będę chciał jeszcze raz wszytko wymalować na zaschniętym bitexie, trochę lepiej i pewniej będę się czuł ze świadomością zrobienia czegoś solidnie
 ale będę chciał jeszcze raz wszytko wymalować na zaschniętym bitexie, trochę lepiej i pewniej będę się czuł ze świadomością zrobienia czegoś solidnie  może całe podwozie odrazu wymaluje... zobaczę
 może całe podwozie odrazu wymaluje... zobaczę  jeden rant trochę jakby się lepiej zaklepał ale też zobaczymy co wyjdzie w trakcie
 jeden rant trochę jakby się lepiej zaklepał ale też zobaczymy co wyjdzie w trakcie  bo z jednej strony była reperaturka wstawiana i trochę inaczej się blacha zaginała
 bo z jednej strony była reperaturka wstawiana i trochę inaczej się blacha zaginała  ale myślę że będzie ok
 ale myślę że będzie ok   generalnie podczas robót rozruszałem trochę prawy tylny amorek więc można kręcić
 generalnie podczas robót rozruszałem trochę prawy tylny amorek więc można kręcić   

tak jak pisałem, w najbliższych planach ponowne malowanie bitexem
 tak jak pisałem, w najbliższych planach ponowne malowanie bitexem  prawdopodobnie narazie trochę zwolnię z modami ze względu na fundusze i może zadbania o stronę techniczną
 prawdopodobnie narazie trochę zwolnię z modami ze względu na fundusze i może zadbania o stronę techniczną 
 nie wiem czy hamulcowni nie będę musiał zrobić przed wakacjami
 nie wiem czy hamulcowni nie będę musiał zrobić przed wakacjami   ogólnie muszę zakupić pastę, zrobić polerkę i zadbać o lakier.. przydałaby się również polerka rantów, co się zrobi w wolnej chwili
 ogólnie muszę zakupić pastę, zrobić polerkę i zadbać o lakier.. przydałaby się również polerka rantów, co się zrobi w wolnej chwili  następnie z racji tego że wszytko wymaga pieniędzy, zamierzam z tylnymi lampami zrobić półśrodek i okleić srebrny clear (górę lampy) czarną folią
 następnie z racji tego że wszytko wymaga pieniędzy, zamierzam z tylnymi lampami zrobić półśrodek i okleić srebrny clear (górę lampy) czarną folią  nie wiem jeszcze jak to zagra
 nie wiem jeszcze jak to zagra   do majóvwki chciałbym też zakupić komplet dymionych kierunków przednich i bocznych, m. in. po to żeby postoje w kierunkach ładniej świeciły
 do majóvwki chciałbym też zakupić komplet dymionych kierunków przednich i bocznych, m. in. po to żeby postoje w kierunkach ładniej świeciły  i nie wiem co z blendami zrobić
 i nie wiem co z blendami zrobić  bo jakbym halo wstawiał to trzeba krótkie blendy a tak to długie... postanowiłem też zadbać o środek co jest dalszą przyszłością... w planach jest wygłuszenie samochodu, gałka z mieszkiem bo ta woła o pomstę do nieba
 bo jakbym halo wstawiał to trzeba krótkie blendy a tak to długie... postanowiłem też zadbać o środek co jest dalszą przyszłością... w planach jest wygłuszenie samochodu, gałka z mieszkiem bo ta woła o pomstę do nieba  no i może fotele.. narazie o tym nie myślę
 no i może fotele.. narazie o tym nie myślę   bo czas przynosi czasami inny rozwój sytuacji
 bo czas przynosi czasami inny rozwój sytuacji   aha... byłbym zapomniał... muszę jeszcze klimę nabić
 aha... byłbym zapomniał... muszę jeszcze klimę nabić   
  a z realizacją każdy wie jak to jest
 a z realizacją każdy wie jak to jest   kolejne foty wstawię jak pokręcę gwintem i przy okazji ładnej pogody
 kolejne foty wstawię jak pokręcę gwintem i przy okazji ładnej pogody  i wolnego dnia, żeby na foty wyskoczyć
 i wolnego dnia, żeby na foty wyskoczyć  

Panowie a co ze wstecznym? :green_fuck: hahZybi236 pisze:mogło by być ciekawieFrykas pisze:ja bym sprobowal pomalowac te tylne lampy czerwonym sprayem do lampciekaw jestem co by wyszlo

nie inaczejPustylol pisze:Jesli chodzi o polerke lakieru to tak jak rozmawialiśmy na pw!
 muszę jedynie zebrać się na zakup pasty a reszta z górki
 muszę jedynie zebrać się na zakup pasty a reszta z górki   

swojakDamiano_TM pisze:Dajesz dajeszmyśle że w tym roku na majóvwce uda sie spić troche perły i pogadać
 w zeszłym roku Cie widziałem, ale jestem nieśmiały wiec nie podszedłem
 w zeszłym roku Cie widziałem, ale jestem nieśmiały wiec nie podszedłem  w tym roku nie omieszkam zobaczyć jasnego środeczka
 w tym roku nie omieszkam zobaczyć jasnego środeczka   ogólnie mam plan na sobotę wzięcia piwa w plecak i zabawienia się w wycieczkę z serii "Piotrek podróżnik"
 ogólnie mam plan na sobotę wzięcia piwa w plecak i zabawienia się w wycieczkę z serii "Piotrek podróżnik"   ale i tak jestem od piątku raczej
 ale i tak jestem od piątku raczej   
  i mogę powiedzieć że 500W w RMS w bagażniku już gra przyzwoicie
 i mogę powiedzieć że 500W w RMS w bagażniku już gra przyzwoicie   no zależy jeszcze od wzmaka
 no zależy jeszcze od wzmaka  
  śpi sobie
 śpi sobie  

ja myślałem o patencie żeby okleić je na wzór HCC
 ja myślałem o patencie żeby okleić je na wzór HCC  albo zamiast czarnego paska, biały pasek tam gdzie wsteczny... tyle że pojawia się jeden problem
 albo zamiast czarnego paska, biały pasek tam gdzie wsteczny... tyle że pojawia się jeden problem  do takiego klejania powinienem mieć lampy z czarnym paskiem plastiku pomiędzy kierunkiem a wstecznym, żeby wyszło to dokładnie
 do takiego klejania powinienem mieć lampy z czarnym paskiem plastiku pomiędzy kierunkiem a wstecznym, żeby wyszło to dokładnie   a niestety takich nie posiadam
 a niestety takich nie posiadam   mowa o takich:
  mowa o takich:  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości