bardzo ladnie sie prezentuje i jeszcze tym bardziej GTI

Pozdro
Moderator: G0 Karcio

sam powoli zaczynam chorowac na OZety Turbo
 sam powoli zaczynam chorowac na OZety Turbo 

zbieram hajs na gwinta i bedzie super, a co do anten to tak chyba zrobie ze zostawie tą na dachu ale coś się przybrać nie mogę
 zbieram hajs na gwinta i bedzie super, a co do anten to tak chyba zrobie ze zostawie tą na dachu ale coś się przybrać nie mogę  
 ale pasowały by mi tu cLeary
  ale pasowały by mi tu cLeary   chyba że ty woLisz seryjne.
  chyba że ty woLisz seryjne.

a czemu od razu nie miałes normalnych tylko próbne, jakies inne obyczaje w Siemiatyczach?adamgti pisze:w końcu mam już nowe tablice, zaraz wstawię jakieś fotki poglądowe
wydech sam zmieniałem z DTM na tego supersprinta, wg mnie pasuje tam rewelacyjnie lepiej niz oryginał, tym bardziej ze trzeba by dawac z 16VMarszall pisze:Tylko tak jak mówili koledzy zmień wydech na orginalną dwurórkę, bo nawet podwójny DTM by tu lepiej pasował.
no to juz bedziesz mógł pomarzyc o dobrych osiągach, nie ma to jak sie cofacadamgti pisze:już niedługo będzie nowy oryginalny wydech od dże te i

)
 ) 
czy ja wiem często seria lepiej chodzi niż niejeden dedykowany, a czy sam wydech końcowy tak dużo daje??Borys pisze:no to juz bedziesz mógł pomarzyc o dobrych osiągach, nie ma to jak sie cofac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości