Niech będzievr6syncro pisze:piter , no pochwal sie tym porsche ...

PozdrooVWki all
Moderator: G0 Karcio
Niech będzievr6syncro pisze:piter , no pochwal sie tym porsche ...
becior pisze:Dobre koło na auto je i rób zdjęciaPozdr
No kojarzą się pewnie wszystkim z pewnym mk1 cabrio. Ja juz od dawna miałem faze na złote kolo w swoim samochodzie, a że trafił się gotowiec to będzie złote kolo na ten sezonSawno pisze:chyba nawet wiem skąd są te koła![]()
ale to nie zmienia faktu że są ładne
Tak dokładnie 16' ( 2x7' i 2x8' ) z przodu opona 195/40 z tyłu jeszcze nie zakupioneskwaros pisze:W końcu ktoś je kupił. Z tego co pamiętam to 16" jaka szerokość? Najlepsze koło
ta chyba sklejanąvr6syncro pisze:a ja myślałem że 911-ke kupiłeś
idgray a ty o tych naciągach w kółkoidgray pisze:szkoda że przód tylko 7 cali i opona 195/40dla mnei by dobrze wyglądało musiała by być opona 164/45 a najlepiej 165/40 ale wiadomo auto nie pojedzie wtedy na tył daj 195/40 bo innej opony nie widzę czekam na foto na aucie
Nie dajmy się zwariować panowie. 195/40 przecież to nie jest jakiś tragiczny balon. Jak dla mnie całkiem przyjemna oponkaidgray pisze:szkoda że przód tylko 7 cali i opona 195/40dla mnei by dobrze wyglądało musiała by być opona 164/45 a najlepiej 165/40 ale wiadomo auto nie pojedzie wtedy na tył daj 195/40 bo innej opony nie widzę czekam na foto na aucie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości