[Mk5 .:R32 Turbo] 7xxKM/8xxNm - złosiowy potwoRek
Moderator: G0 Karcio
[Mk5 .:R32 Turbo] 608KM/690Nm - złosiowy potwoRek
no właśnie zlos, w ramach zapoznawania się z kolejnymi maniakami motoryzacyjnymi nie myślałeś żeby jechać na Moscow unlim?
Nie ma takiej możliwości, ponieważ Unlim 500+ czy inne Battle Royale nie przyjmują wieśwagenów na swoje skromne torypanda6 pisze:nie myślałeś żeby jechać na Moscow unlim?
Inna sprawa, że zabawy na 1 milę wymagają dostosowanego ogumienia, bo przy prędkości ok. 330 km/h moje najlepsze opony (Michelin Super Sport) po prostu się rozpadną. Chwilowo nie szukałem dobrze i nie znalazłem takich, a tym bardziej w rozmiarach eRki (225/40/R18 lub 235/35/R19).
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Re: [Mk5 .:R32 Turbo] 608KM/690Nm - złosiowy potwoRek
Przy 330km/h golf mógłby odlecieć i wtedy byłby SuperZłośzlos pisze:Nie ma takiej możliwości, ponieważ Unlim 500+ czy inne Battle Royale nie przyjmują wieśwagenów na swoje skromne torypanda6 pisze:nie myślałeś żeby jechać na Moscow unlim?
Inna sprawa, że zabawy na 1 milę wymagają dostosowanego ogumienia, bo przy prędkości ok. 330 km/h moje najlepsze opony (Michelin Super Sport) po prostu się rozpadną. Chwilowo nie szukałem dobrze i nie znalazłem takich, a tym bardziej w rozmiarach eRki (225/40/R18 lub 235/35/R19).
Tak przy okazji; są jakieś prognozy kiedy potworek się wytoczy od Pata z nowy setupem?
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
boją sie dostać baty od "auta dla ludu" czy jak?zlos pisze: Nie ma takiej możliwości, ponieważ Unlim 500+ czy inne Battle Royale nie przyjmują wieśwagenów na swoje skromne tory
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
no szkoda że
a wiesz może zlos, czym jeździ obecnie były właściciel twojego auta?
bo zawsze to by było jakieś urozmaicenie a nie tylko same GTRy i Lamborghinizlos pisze:Nie ma takiej możliwości,
a wiesz może zlos, czym jeździ obecnie były właściciel twojego auta?
Swapuj R32 do Caymana wtedy sie dostaniesz na MU 500+ i będziesz miał okazje zmierzyć sie z Veyronem
Wiosna?korzen88 pisze:Tak przy okazji; są jakieś prognozy kiedy potworek się wytoczy od Pata z nowy setupem?
Nie, tam kryterium jest proste: musisz mieć drogie auto. DROGIE. I tyleAdiWRoc pisze:boją sie dostać baty od "auta dla ludu" czy jak?
Wiem, ale może Piotr sam się przyznapanda6 pisze:czym jeździ obecnie były właściciel twojego auta?
Eeee nie sądzę. Gayman to tanie porsche, więc nie pasuje do towarzystwa właścicieli rosyjskich kopalni wolframuMr Coffee pisze:Swapuj R32 do Caymana wtedy sie dostaniesz na MU 500+ i będziesz miał okazje zmierzyć sie z Veyronem
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
tam mają być głównie egzotyczne auta które nie łatwo spotkać na drodze (a to tym samym oznacza że są drogie)
R32 rzadko spotyka sie na drodze
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jak to NIBYRapix pisze:niby tak
Zobacz, ponad 2 lata zbierania ludzisków z eRuniami w Polsce i raptem jest nas kilkunastu... To już GT-Rów jest więcej
I nawet nas ubywa Erek coraz mniej w R-Gruppe
Silnik rozłożony na części pierwsze.
Wygląda na to, że 50 tys. km z mocą ponad 500 kunia nie zostawiło żadnych śladów na panewkach, gładziach i śrubach. Te silniki to jednak pancerne są...
Wygląda na to, że 50 tys. km z mocą ponad 500 kunia nie zostawiło żadnych śladów na panewkach, gładziach i śrubach. Te silniki to jednak pancerne są...
Przy kolejnej próbie sprzedaży będzie można śmiało napisac " ... silnik pod kocem trzymał"