+1...xxxPALUCHxxx pisze:gdzie to naprawiałeś?
MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
Naprawiałem to tutaj
http://www.regeneracja-reflektorow.pl/i ... =przerobka" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogólnie jestem zadowolony - ta srebrna soczewa z daleka nie róźni się aż tak od ori - mieni się również - wszystko zależy od światła
Na razie zostaje tak ale nie wykluczam wersji BLACK na wiosnę - zobaczymy - świeci na pewno lepiej
http://www.regeneracja-reflektorow.pl/i ... =przerobka" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogólnie jestem zadowolony - ta srebrna soczewa z daleka nie róźni się aż tak od ori - mieni się również - wszystko zależy od światła
Na razie zostaje tak ale nie wykluczam wersji BLACK na wiosnę - zobaczymy - świeci na pewno lepiej
Tragedii nie ma moze dlatego ze auto czarne Najwazniejsze ze swieca o niebo lepiej
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
to klosze lamp tez masz nowe? mozna takie cos kupic? zarniki tez wyminiales na nowe?
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
- TerrySound
- Gadatliwa bestia
- Auto: Mk4
- Silnik: 3.2
No na fotkach zawsze inaczej niż na żywo
Jeśli wersja BLACK to może tak jak u Maniek_a4??
Jeśli wersja BLACK to może tak jak u Maniek_a4??
Powoli coś zaczynamy zbierać GRATY na 2014
- stabilizator z S3 - wiadomo w jakim celu - głównie by nie obcierało o półośkę - ale oczywiście zejdziem NIŻEJ
Obecnie środek dla przypomnienia wygląda tak
Ale będą małe zmiany TZN.
- dojdzie RADIO 2 DIN
- chciałbym Kierę z eRki MKVI - ale to jeszcze sie zobaczy
- a narazie wpada pedały i podstopnica z R32
Będzie zmiana wyglądu przodu - lampy będą malowane w BLACK - tylko odbłyśnik długich zostanie ori
No i setup ZIMA - to już 4 zima na tym setupie
- stabilizator z S3 - wiadomo w jakim celu - głównie by nie obcierało o półośkę - ale oczywiście zejdziem NIŻEJ
Obecnie środek dla przypomnienia wygląda tak
Ale będą małe zmiany TZN.
- dojdzie RADIO 2 DIN
- chciałbym Kierę z eRki MKVI - ale to jeszcze sie zobaczy
- a narazie wpada pedały i podstopnica z R32
Będzie zmiana wyglądu przodu - lampy będą malowane w BLACK - tylko odbłyśnik długich zostanie ori
No i setup ZIMA - to już 4 zima na tym setupie
Nie nie - żadnych navi czy dvd - zwykły dobry odtwarzacz cd/mp3 z pionka albo soniacza
- TerrySound
- Gadatliwa bestia
- Auto: Mk4
- Silnik: 3.2
A jednak będą lampy BLACK, chodź nie bardzo mi to podchodzi przy czarnych autach ale rozumiem sytuacje
- Paviarotti
- Lord GTI
Bez problemu, o ile lakier na nich jest ori. Np u Huberta Cugiera.TerrySound pisze:ale bez problemu idzie te soczewy pochromować?
No właśnie - mój ori lakier na soczewie był już w takim stanie , że praktycznie tak jak by go w ogóle nie było
Ale spoko koncepcja na BLACK front jest od dawna w mojej głowie i ja na pewno bede zadowolony
Ale spoko koncepcja na BLACK front jest od dawna w mojej głowie i ja na pewno bede zadowolony
- Paviarotti
- Lord GTI
wodzisun, to też można zrobić, chodzi o to, żeby była warstwa nie ruszana od nowości to wtedy robią bez problemu. A jak już się psyknie innym lakierem to nie chcą tego robić.
Maluj całe, bo w takim wydaniu jak napisałeś, wyjdzie ZEZwodzisun pisze:Będzie zmiana wyglądu przodu - lampy będą malowane w BLACK - tylko odbłyśnik długich zostanie ori