Czekam...Fox_00 pisze:mam tylko muszę je wgrać na kompa
[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
co do Lambo to pogadaj sobie z gościem o nikcu MAPET to od niego jestLookazz pisze:Fox_00, nie moge sie doczekac fotek z lambo doorsami jak bedziesz mial to wrzucaj foty ciekawi mnie jak to wyglada. Aha ile za nie dales? o ile to nie tajemnica. W swoim autku tez bym chcial LD
a ja obecnie czekam za nowym zderzakiem ;]
bo przy okazji jak będzie mó golfik znowu i blacharza i lakiernika to od razu mi zderzak pomalują ;]
i tak sobie myślę nad jakąś brewką fajną
I w końcu tak jak np TheGwiazdor mówił... zmieniam grill na dwie lampy hehe
Zderzak myślę że we wtorek najpóźniej dojdzie do mnie, więc może do przyszłego piątku będzie już lambo i nowy, cały zderzak założony hehe
[ Dodano: Pią Lut 02, 2007 17:49 ]
a teraz małe foto po podniesieniu trochę golfika bo niestety do garażu nie mogłem nim wjechać :/
[ Dodano: Pią Lut 02, 2007 17:50 ]
jak gdzieś dostanę felasie tego typu co teraz mam te 15" to je zmienię hehe przy takim profilu to faktycznie że 16 albo i nawet 17" by się przydało ;]grzaneczka997 pisze:a po mojemu to fele 16" zeby ta dziure w nadkolu zniwelowac...
[ Dodano: Pią Lut 02, 2007 18:03 ]
a może ktoś by podpowiedział jaka brewka czy też spojler by pasował do mojego autka ale jak już będzie grill na dwie lampy ??
ostatnio też myślałem nad progami ... ale nie wiem czy to dobry pomysł... :/
podpowiedzcie