Fox_00, sory za OT

Moderator: G0 Karcio
wycieraczka jest, więc czegoś takiego nie chciałem robić, bo jak jest sucha szyba, no to po co ją rysaćtauka pisze:Fox_00, Nie wiem czy masz wycieraczkę z tyłu, ale kolo ma tak zrobia klape z tyłu, ze otwiera się elektrycznie po przesunieciu manetki od wycieraczek tak jak bys chciał wycieraczkę tylną właczyc. Niezły bajer i zadnych zbednych guziczków
nieeeeee, jest bardzo przydatna jak trzeba przelecieć gdzieś polną drogąDawca_Nerek pisze:zlikwiduj wycieraczke
będzie tylko czekam aż mi przyślą zatrzaski takie do tych uszczelekGoofi pisze:Zamierzasz montowac uszczelne, ktora idzie po brzegach dachu![]()
tablica była krzywoGoofi pisze:Fox_00: tamke od tylnej tablicy masz troche krzywo
Goofi pisze:Poza tym jakos tak srednio mi pasuje tam chromowana![]()
a jakie ramki proponujecie ??Dawca_Nerek pisze:Miałem Ci też wspomnieć jak to pisze Goofi, o tej ramce
przednie szybki pójdą też do przyciemniania, a tylne jeszcze raz chyba będe miał przyciemniane bo mam całe porysowaneDawca_Nerek pisze:Wiesz co pewnie jestem w mniejszości ale też jestem za przyciemnianiem szybek tylko nie taką "smołą" ale chodzi mi o przednie szybki, można by je tak delikatnie też przyciemnić, a tą czarną folie zmienić na 2 tony niżej jasniejszą!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości