MK2 G60 by borek81 "ORYGINAL PROJEKT"
Moderator: G0 Karcio
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
orginalne kółko podoba mi się
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
nie rob jaj i zdejmij ten badziew z dachu i zakladaj normalne kola a nie jakies halucynogenne
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Troche waskie te kółka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 9#p5129059" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: MK2 G60 by borek81 "ORYGINAL PROJEKT"
Haha ten badziew na dachu jest wart co te Rsy i dzieki niemu nie jezdze w zime Golfem! Spokojnie szpule BBS wróca na sezon16vg60 pisze:nie rob jaj i zdejmij ten badziew z dachu i zakladaj normalne kola a nie jakies halucynogenne
Odp: Re: MK2 G60 by borek81 "ORYGINAL PROJEKT"
Normalne czyli zgniłą stalową 14 ?16vg60 pisze:nie rob jaj i zdejmij ten badziew z dachu i zakladaj normalne kola a nie jakies halucynogenne
Czekamy na zimowy setup
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
wierzę bo wiem jakie są ceny za porządny sprzęt,jakby taka zima była jak teraz to też bym sobie do pracy śmigał rowerkiemborek81 pisze:badziew na dachu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
Re: MK2 G60 by borek81 "ORYGINAL PROJEKT"
No zamierzam jezdzic w zime ale tym rowerem a nie autemmaj0nez pisze:On zamierza nim zimą jeździć, chyba to nie to auto ?
jakie opony polecasz do roweru na zime ,rekawice pewnie tez obowiazkowo
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Odp: MK2 G60 by borek81 "ORYGINAL PROJEKT"
Aj tam gadanie
Każde auto nadaje się na zimę. Tylko gwint wywalić i auto bardziej komfortowe - ot technika
Każde auto nadaje się na zimę. Tylko gwint wywalić i auto bardziej komfortowe - ot technika
Re: Odp: MK2 G60 by borek81
pffff po co wywalać gwint. Wiesz jaka frajda jest z jazdy w zimę z 4-5 cm prześwitem? Na zimę zmienia się tylko dokładkę na wąską , a to auto nie jeździ nawet w deszcz, a co to mówić o zimie.muody pisze:Aj tam gadanie
Re: Odp: MK2 G60 by borek81
A wiesz jaka jest frajda z wymiany miski ? Miska do PG nie jest tania (chińczyka można kupić ale wygnie się i przedziurawi na pierwszej dziurze)Baryla pisze:pffff po co wywalać gwint. Wiesz jaka frajda jest z jazdy w zimę z 4-5 cm prześwitem? Na zimę zmienia się tylko dokładkę na wąską , a to auto nie jeździ nawet w deszcz, a co to mówić o zimie.muody pisze:Aj tam gadanie