a tak to musze przyznac ze chcialbym go juz zobaczyc na tym kole i ze zlozonym wnetrzu bo zapowiada sie mega dobrze, stolki super ci wyszly w polaczeniu z zolta nicia

Moderator: G0 Karcio
Wreszcie ktoś kto mnie rozumie!Fredi88 pisze:a z kolorami to mam problem jak pojawia sie ciemna zielen i ciemny braz..
ogarne to dzisiaj wieczorem... powrzucalem foty na iv.pl, a one po jakims czasie po prostu zniknęłybrz pisze:Auto fajnie się zapowiada, chociaż zdjęcia jakoś pouciekały i tylko kilka udało mi się zobaczyć.
dzieki. Mk1 byl cukier, ale auto z bolem serca sprzedalem :/ rozsadek mimo wszystko wzial gore, bo 3 samochodu bym nie kupil juz, a potrzebowalem auto do jazdy i cos zeby zime przejezdzic. Dlatego mk1 sprzedane, w jego miejsce wskoczylo mk3 20jahrebrz pisze:Jak to oglądam i myślę o tej Twojej MKI to nowa zabawka też pewnie będzie rasowa. ;]
zrobioneRUMBA pisze:Zrób coś bo chciałbym obejrzeć ten zajebisty moim zdaniem kolorek
stoi tak jak stalPOOREK pisze:a składasz go coś powolutku czy stoi tak jak na ostatnich fotkach po wklejeniu szyb?![]()
...dzięki koleszkoFredi88 pisze:zrobioneRUMBA pisze:Zrób coś bo chciałbym obejrzeć ten zajebisty moim zdaniem kolorek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości