taa,mi tak zrobil ze dal kilo szpachlu,ale swoja droga tak go polozyl ze nie odlecialKrzychuGT pisze:Zobaczymy co powie magik, który będzie to robił...

Moderator: G0 Karcio
taa,mi tak zrobil ze dal kilo szpachlu,ale swoja droga tak go polozyl ze nie odlecialKrzychuGT pisze:Zobaczymy co powie magik, który będzie to robił...
wszystko zalezy jaki magik.dlatego trzeba szukac kolesia ktory robi z głowa a nie odwala fuche.bo nie ma sensu wywalac kase w bloto takie moje zdanieAdrian1989 pisze:taa,mi tak zrobil ze dal kilo szpachlu
nooo po dzisiejszych wieściach...bardzo prawdopodobneAdrian1989 pisze:moze na bielawe zdazysz
sam się sobie dziwięevolander pisze:Jestem pewien podziwu, że podjąłeś się reanimacji Gofra
ja tym bardziejevolander pisze:ciekaw jestem efektu końcowego, a zwłaszcza roboty lakiernika
FOX takie młode autko, a już gnije?evolander pisze:No i zabieraj go raz, raz, bo stoję w kolejce za Tobą
ja maialem u siebie lewy blotnik i byl ładnie spasowany i wygladalo to ok .pewnie gdyby koles polozyl podkład to rudy by go tak nie zeżarł i nie musial bym go teraz wymieniac...Adrian1989 pisze:no ciekawe jak to bedzie z zamiennikami
Teraz to już wiem...widziałem wczorajevolander pisze:Hehe, Fox to już tylko wspomnienie...
mam taki i taki więc się po przymierzakonradek pisze:znaczek widziałbym tutaj czarny, by był konkretny czarnuch z przodu
a ten na soczewce to już całkiem...banan z gęby do tej pory nie chce zejśćMk2Wro pisze:VF Robi dobrą robote
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości