Niezlee ^^ a to nie ty byłes czasem w OPT ? U TEDUNIA?
Taka lota na najwyższych obrotach na pograniczu ryzyka
redukuje bieg i za zakrętem znikam
a ta nuta w głośnikach podkręca emocje
2 paczki na budziku nic innego tak nie kopie
juras131, bylbyl...gdzies nawet chyba na dysku mam sciagniete herbiasty, a nie myslisz tam mocy podniesc?? jak tak mysle co w tym abfie zrobic jaka tam masz pompe?? ja mam w baku i pod autem serie z 90koni..chyba troche zaslaba
I jaki Tede jest? bo z wojny Vwgolf.pl VS VKP (Vectra klub Polska) to kpił z golfa. :/ " onclick="window.open(this.href);return false;
Taka lota na najwyższych obrotach na pograniczu ryzyka
redukuje bieg i za zakrętem znikam
a ta nuta w głośnikach podkręca emocje
2 paczki na budziku nic innego tak nie kopie
Szczerze mowiac pozytywnie mnie zaskoczyl, bez gwiazdorzenia.. mielismy chwile aby pogadac i calkiem luźno
Nie jestem zadnym jego fanem ani antyfanem, poprostu dla mnie to byl koles z ktorym pogadalismy sobie o samochodach
No po dzisiejszej pieknej nocy, juz nie zawitam raczej w tym roku na zaden zlot a na zadnym jeszcze nie byłem, ktoś rozciał mi 3opony nozem, najgorsze ze w tym roku zakupione nowki sztuki :/ :/
Podłosć ludzka nie zna granic.
A jak na złość auto tymczasowo nie jest garażowane ...
szczyt skur#@%$&stwa został osiągnięty...delikwent jak by wpadł w ręce to tylko do lasu wywieźć, zakopać i posypać wapnem aby nie śmierdziało
współczuje...
Panie Boże spraw by mi się chciało tak jak mi się nie chce Od GT-ka do CL-a?!
herbiasty wyrazy współczucia, najlepiej znaleźć tego kogoś i mu to samo zrobić i jeszcze w papę dać za chamstwo, szkoda że go nie obczaję nigdzie a bardzo na to liczyłem
3 Ci rozciął, a z jednej pożytku już i tak nie zrobisz, pakuj się z chłopakami na Majóvwkę, chociaż ten zlot bez twojego scirro na 1/4 nie będzie taki sam SKU@#RWY$@#SYŃSTWO !!!