GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
Nie chaczy ci opona z tylu?
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
slaww, nic nie chaczy ale na nierównościach staram się nie jeździć za szybko
Mi raz zjechalo rant opony to przy max ociarzeniu.U mnie tak opona nie wystaje.
pozdro
pozdro
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Lepszego zabezpieczenia przed złodziejami nie wymyślili chybatruckman pisze:czyli nadkole między oponę a rant na postoju.
U mnie w aucie nikt zazwyczaj z tyłu nie jeździ, może czasem sporadycznie jedna osoba, a o max obciążeniach nie ma mowy. Nie przy takim setupieslaww pisze:Mi raz zjechalo rant opony to przy max ociarzeniu
No nawet jak by koło chcieli ukraść to lewarka pod auto nie podłożą, nawet już terazphanteon pisze:Lepszego zabezpieczenia przed złodziejami nie wymyślili chyba
Ramiona wycieraczek AEROTWIN kupiłeś w salonie VW ?
GTI
GoNzO !!!, air raid sie szykuje?
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Nie wymiękaj zostaw gwint
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
GoNzO !!!, kiedy będziesz w PL by wysłać mi oponki ??
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
GoNzO !!!, jak może być jeszcze szerzej.... to ja chce to zobaczyć Teraz jest już ponad górną granicą zacności ! A jak dojdzie ta butla do bagażnika i szersze ranty...
Powodzenia !
Powodzenia !
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
To już wiem kto mi te opony z przed nosa sprzątnąłŻuReK pisze:GoNzO !!!, kiedy będziesz w PL by wysłać mi oponki ??
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
narazie się kompletujelogo1024 pisze:GoNzO !!!, air raid sie szykuje?
Nie wymiękam ale trzeba iść do przodu z modamikalbi_vw pisze:Nie wymiękaj zostaw gwint
ŻuReK poszło PWŻuReK pisze:GoNzO !!!, kiedy będziesz w PL by wysłać mi oponki ??
Czy może to się jeszcze okaże, patrząc na moje 9J z przodu myślę że 9,5 powinno też wejśćWz6230i pisze:GoNzO !!!, jak może być jeszcze szerzej.... to ja chce to zobaczyć
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
GoNzO !!! pisze:Czy może to się jeszcze okaże, patrząc na moje 9J z przodu myślę że 9,5 powinno też wejść
wejdzie wejdzie popieścisz to zmieścisz