Moderator: G0 Karcio
bardzo dobry pomysł.za stosunkowo niewielkie pieniadze mozna kupić naprawdę ladną baze przy której koljne modyfikacje to czysta przyjemnośc.Bladeero pisze:Co mówicie o kupnie w dzisiejszych czasach takiego autka?
ehh z tym czasem to tak różnie.ostatnio coraz mniej i w sumie jedyny wolny czas który poświęcam w 100% autu to zimamastercinek pisze: Żałuję, że też nie mam tyle czasu.
bo czarne miały jedno pęknięcie i poszły do ludu,te sa ori tylko wypolerowane.być może w 2013 znów wrócą czarne bo idało się za 10zł kupić kolejny kpl tym razem chyba bez pęknieć.Johnatan pisze:Dlaczego zmiana lamp z tyłu:)? są to Gti czy przeróbka bo dość ciemne są
dokładnie to samo zrobiłem, tylko dzień późniejmastercinek pisze:dawid018, super projekcik. Widziałem, że się przewijasz w dziale VR6 ale dopiero teraz trafiłem na Twój temat.
w puszce nie ma żadnych zwężek,jest to mój wyrób.seryjna puszka z 1,8 i kawałek puszki z vr6klintonMK2 pisze: z czego masz puszkę filtra powietrza? moim zdaniem ta zwężka przed nią nie robi mu na plus![]()
też mam to zrobione.zobacz na ostatnich fotkachklintonMK2 pisze:ja osobiście mam wspawany kołnierz ten szeroki w puchę z mk2 1.8 RP
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości