Witam wszystkich. Moja historia z VW rozpoczeła sie w sierpniu 2007 roku kiedy to pojechalismy z bratem kupic wymarzone MK3 VR6. Ale już wcześniej robiliśmy podejście pod MK2 było to jakoś w 2000 roku- wtedy jeszcze za gówniarza pojechaliśmy oglądać 1.8 RP(dla starszego brata) w wersji GT special. Na tamten czas auto robiło na mnie spore wrażenie choć pewnie mimo wszystko był to zwykły golf... Wtedy to zaraziłem się tym wozem...

Sytuacja życiowo-paliwowa zmusiła nas do pozbycia się VR6-tki a szkoda bo była bardzo zdrowa.
W 2008 roku kończąc technikum elektronicze tuż przed maturami kupiłem swój pierwszy własny samochód, oczywiście musiała to być DWÓJA!! Budżet był bardzo skromny-raptem 1500zł. wiec wybrzydzać zbytnio nie mogłem ale mimo to trafiła się kupka złomu która o dziwo jeszcze jeździła i tak to się zaczęło...
MODEL: GOLF 2 wersja C(golas)
SILNIK: 1.6 EZ
MOC:75KM
MODY POD MASKA: brak
ZAWIESZENIE:seria
UKLAD HAMULCOWY:seria
KOLA:seria
NADWOZIE:seria
WNETRZE:seria
AUDIO:brak
W październiku 2015 roku biorąc pod uwagę fakt ze przygoda ciągnie się już 7 rok postanowiłem w końcu zafundować golfikowi ładne zdjęcia, miejscówka została odkryta bardzo spontanicznie bo było nagrane coś innego ale chyba lipy nie ma?

będę śledził temat
 będę śledził temat 

kto go doprowadzi do wygladu a pozniej gratulacje
  kto go doprowadzi do wygladu a pozniej gratulacje  Golfik prezentuje sie rewelacyjnie i wielki + za to ze tak dbasz o niego!!!Pozdrawiam
  Golfik prezentuje sie rewelacyjnie i wielki + za to ze tak dbasz o niego!!!Pozdrawiam