Michaś_1977, jeszcze lepsze Air Ride bo regulujemy wysokość bez wysiadania z auta w zależności od potrzeb czy naszego widzi mi sięMichaś_1977 pisze:arwam napisał/a:
nie zapomnij o podobnej glebie
czyś ty chłopie na głowę upadł ?
Braciszek zaraz by miskę załatwił .
Jak na razie,to mam w planach gwint i to dzięki niemu będę mógł sobie regulować jak chcę-w zależności od sytuacji
Golf mk2 wg. Michała - ARL 315KM/615Nm + CLIMATRONIC i inne wodotryski.
Moderator: G0 Karcio
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Hmm,wydaje mi się,że ten temat już poruszaliśmy ...Wiesz jakie jest moje nastawienie odnośnie tego pomysłu.arwam pisze:Michaś_1977, jeszcze lepsze Air Ride bo regulujemy wysokość bez wysiadania z auta w zależności od potrzeb czy naszego widzi mi się
Nie.arwam pisze:jakby ze dwa razy załatwił to by potem pamiętał
Już po pierwszym razie kazałby zmienić na pierwotne zawieszenie
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
nie zapomnij o podobnej glebie
i tak samo było z downpipe .... nie bo głośno będzie... nie bo coś tam.... a czy cicho będzie w aucie... a czy nie będzie ryczeć za głośno.... itp itd... a później jak założył to.... przyznał się, że głośno nie jest a i silnik ma lżej .Michaś_1977 pisze: czyś ty chłopie na głowę upadł ?
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
marcinas1983, to nie o to chodzi,że ja nie chcę...chcę,ale braciach tak jeździ,że nie ma bata,żeby nie urwał misy ...
Druga sprawa,to to,że ja nie jestem jedynym właścicielem tego wozika ...a szkoda...
Jest jak jest i dlatego jak już ma być gleba,to wolę ją zrobić na gwincie,żeby móc podkręcić wtedy gdy sytuacja będzie tego wymagała
Druga sprawa,to to,że ja nie jestem jedynym właścicielem tego wozika ...a szkoda...
Jest jak jest i dlatego jak już ma być gleba,to wolę ją zrobić na gwincie,żeby móc podkręcić wtedy gdy sytuacja będzie tego wymagała
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ostatnio grubo grubo altek baja zderzaki - zima ale działania idą dalej
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- raf-gog
- RAFI
- Kontakt:
To moze wkoncu zakupisz bartu innego golfika:) i bedziesz mial pelna dowolnosc:)Michaś_1977 pisze: to nie o to chodzi,że ja nie chcę...chcę,ale braciach tak jeździ,że nie ma bata,żeby nie urwał mis
:dol: :dol: :dol:
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2903078#2903078][img]http://img59.imageshack.us/img59/7623/buzik.jpg[/img][/url]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2903078#2903078][img]http://img59.imageshack.us/img59/7623/buzik.jpg[/img][/url]
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
- pawelsliwka
- Użytkownik
- Kontakt:
raf-gog pisze:Michaś_1977 napisał/a:
to nie o to chodzi,że ja nie chcę...chcę,ale braciach tak jeździ,że nie ma bata,żeby nie urwał mis
To moze wkoncu zakupisz bartu innego golfika:) i bedziesz mial pelna dowolnosc:)
arwam pisze:Michaś_1977 napisał/a:
to nie o to chodzi,że ja nie chcę...chcę
a ja słyszałem kiedyś w trochę innej sprawie od Ciebie że " dla chcącego nic trudnego"
marcinas1983 pisze:Michaś_1977 napisał/a:
najgorsze są spółki jeśli chodzi o auto... jeden jeździ a drugi naprawia to co pierwszy popsuł dziękuję za taki interes .
Ale Cię Michał chłopaki podpuszczają!!!
Szacunek dla nich za to
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2009 22:53 przez pawelsliwka, łącznie zmieniany 1 raz.
Wozidełko:)!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=231521
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=231521
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
No wiesz grandi, ...staram się robić co mogę...gdy tylko mam czasgrandi pisze:Ostatnio grubo grubo altek baja zderzaki - zima ale działania idą dalej
Cicho panowie,bo mój brat myśli nad MK4 z TDI pod maskąraf-gog pisze:To moze wkoncu zakupisz bartu innego golfika:) i bedziesz mial pelna dowolnosc:)
W sumie to ja więcej śmigam.On nie zrobi 1/8 tego co ja przez rok ...marcinas1983 pisze:najgorsze są spółki jeśli chodzi o auto... jeden jeździ a drugi naprawia to co pierwszy popsuł dziękuję za taki interes .
Może to i dobrze...Będzie większa motywacja,ale np.miałem już połowę kasy na gwint i wczoraj wydałem 400 za bilet na koncert Metallica Gwint nie ucieknie,a bilety rozchodzą się jak świeże bułeczki .pawelsliwka pisze:Ale Cię Michał chłopaki podpuszczają!!!
Eeee tam...nie taki diabeł straszny,jak go malująpewnie zaraz właściciel zagrzmi
- Kontakt:
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
a co to ma wspolnego z tematem kolegi Michaś_1977, ??rabo-82 pisze:witam wszystkich wpadł mi w rece golf 3 z którym mam troche problemów odnosnie czujnika swiatła cofania ,nie wiem gdzie sie znajduje dodam ze wymieniłem zarówki i bezpiecznik a tu dalej nic dlatego sadze ze moze to byc czujnik ...pomózcie w ustaleniu gdzie on sie znajduje a jesli jest ktos kto posiada zdjecie bede wdzieczny pozdrawiam
P.S.
Wpisałem w wyszukiwarce czujnik wstecznego biegu i wuchta tematów wyskoczyła....
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2009 23:45 przez marcinas1983, łącznie zmieniany 1 raz.