\Michaś_1977 pisze:i niech mi no któryś coś zarzuci,to go strzała sprawiedliwości dopadnie ...
a ja myślałem że go strzała AMORA dopadnie
Moderator: G0 Karcio
Przód-ori montowane w Wolfsburgu,a tył-zostały te co były,czyli Pionier z bazaru .Są to niskotonowe głośniki z dwoma syczkami.Made in China,ale ładnie grają,tylko w jednym przy membranie jest naderwany kabelek i jak dowalę koksu,to trochę pyrczy.Da się naprawićarwam pisze:Michaś_1977, ładnie a jakie głośniki dawałeś.
Nie ma takiej opcji...Non-stop potrzebuję bagażnika,a jakbym musiał co chwilę wyjmować i wkładać go,to chyba by mnie krew zalała .arwam pisze:przydałby się jeszcze taki walec drogowy jak u mnie w bagażniku
A żebyś wiedział.Teraz dźwięk jest o wiele lepszy,niż z tamtego dziadkaDzikuvip pisze:No teraz to mozna powiedzieć ze wygląda to! i gra:) przyjemnie bedziesz sobie teraz podróże umilał muzyką
Doskonale sobie zdaję sprawę z tego,że tak trzeba będzie zrobić.arwam pisze:jakby auto szło na żyletki to silnik chcaż wyjmijcie bo szkoda jak go wyremontowałeś żeby teraz za grosze poszedł.
chyba Cię wygło arwam,arwam pisze:ewentualnie możesz go uturbić i do swojego założyć a ja chętnie odkupięod Ciebie 1V
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości