Jak byś miał chwile to podeślij mi linka gdzie kupywałeś graty i cenowo jak wyszło ???
Ja mam rure aluminizowaną, którą kiedys kupiłem 2.5cala, ale patrzać na Twój tłumik chyba kupie nierdzewke
Bandaż i dwururka wyglada elegancko...

Moderator: G0 Karcio
tak samo miałem u siebie.... co prawda mam 7,25 cala felgę szeroką i na to 195 opona, i po pewnym czasie opona zjechana od zewnątrz i wewnątrz na krawędziach.... na tyle zaś nic.... teraz zajeżdżam chinczyki na przodzie i sprawdzę czy będzie podobnie... jeśli tak to chyba od naciągu one tak się niszczą, lub od zastosowania magla i zwrotnic z mk3.Michał_1977 pisze:Zastanawia mnie,dlaczego z przodu gumy posypały się na obrzeżach? Naciąg,czy gumy kiepskie?
Dwururka pójdzie do przeróbki i to koniecznie.kret077744 pisze:Bandaż i dwururka wyglada elegancko
Ja u siebie od dołu zderzaka wspawałem 2 długie nakrętki, do tablicy 2 kątowniczki i wuala_małyTM_ pisze:sie ruzmie że zderzak w miejscu starej "blachy" będzie wygładzony?
mogłeś blachę zamontować w normalnym miejscu tylko na magnes, u siebie też o takim cudzie myślę
no albo pojechać na grubo i wrzucić chowaną
U mnie to samo - raz sie troszke przyjarałyMichał_1977 pisze:Nawet linki od biegów przebiegające obok,jak sie nagrzeją,to nie chcą współpracować tak dobrze jak na zimno.
Trzeba było się pochwalić,że masz. Nie omieszkałbym skorzystaćpalio pisze:Trzeba było pisać wysłał bym Ci za darmo ukryte wentyle.
Aby trakcja była z TobąMichał_1977 pisze:W piąteczek kurier przywiózł kapcie z Nowej Soli
Dziku VR6 pisze:Aby trakcja była z Tobą
Trzeba było napisać, że szukasz. Mam 2 kompletyMichał_1977 pisze:Trzeba było się pochwalić,że masz. Nie omieszkałbym skorzystaćpalio pisze:Trzeba było pisać wysłał bym Ci za darmo ukryte wentyle.
To git. Myślałem,że coś gorszego palnieszmikolajmakoski1 pisze:Tak myslalem ze od niego:) ... firma warta polecenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości