A miałeś problem z upchnięciem go na miejsce? Ja mam budę z motorem 1,6 PN gdzie wychodzi pojedyncza rura z tyłu i zastanawiam się czy wejdzie tłumik GTI bez przeróbek tylnej ściankiMichał_1977 pisze:Tłumik ori MK2 GTI...w przelocie oczywiście![]()

Moderator: G0 Karcio
A miałeś problem z upchnięciem go na miejsce? Ja mam budę z motorem 1,6 PN gdzie wychodzi pojedyncza rura z tyłu i zastanawiam się czy wejdzie tłumik GTI bez przeróbek tylnej ściankiMichał_1977 pisze:Tłumik ori MK2 GTI...w przelocie oczywiście![]()
Aaaa...tył trochę podcinałem i robiłem ładne zagięcie krawędzi,żeby było jak orifinch pisze:tylnej ścianki
Czyli będę się musiał mocno zastanowić nad zapodaniem tłumika GTI bo mam tył w stanie idealnym...Michał_1977 pisze: Aaaa...tył trochę podcinałem i robiłem ładne zagięcie krawędzi,żeby było jak ori
finch pisze:Chyba że nagenerowałeś więcej "kuni" niż fabryka przewidziała
Ano dyfrownia i zabieraki ino,ino i by powylatowywały...t0mal pisze:A co się satało temu skrzyniowi? Że się rozpad?
albo 1-2 w korkachno to teraz zacznie się wnerw zmieniając biegi między 3-4 gdy będziesz jechał w sznurku aut
Michał_1977 pisze:
rozumiem,że żarty sobie stroisz...
![]()
Michał_1977 pisze:
Ano dyfrownia i zabieraki ino,ino i by powylatowywały...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości