Pier....isz?...marianmk2 pisze:Też w sumie miałem madisona i za tą dyktową zaślepką była kostka ze stałym plusem
Jutro robię kipisz w bagażniku
Rozumiem,że to kostka specjalna do tego będzie,tak?
Moderator: G0 Karcio
Pier....isz?...marianmk2 pisze:Też w sumie miałem madisona i za tą dyktową zaślepką była kostka ze stałym plusem
No i brawo. Ja założyłem dopiero w schowku ale szału nie maMichaś_1977 pisze:Plan wykonany
A wiesz że mam takie cudoMichaś_1977 pisze:gdy tylko znajdę ori dystans.
Jak nie ma szału,to mi sprzedajViriss pisze:Ja założyłem dopiero w schowku ale szału nie ma
Viriss,bardzo Cię proszę-zmierz mi grubość tego cudaViriss pisze:A wiesz że mam takie cudo
Myślałem o tym ...ha,nawet do podświetlenia tablicy rejestracyjnej też je zastosuję,bo wkurza mnie to żółte światłograndi pisze:Polecam Ci kupić diody led
tłucze to przy profilu 40 na 50 to się bajkowo jeździspawer pisze:jakie masz oponki na atsach??55 mocno ci tłucze bo ja mam 50 i MASAKRA nie idzie jezdzic !
Dokładnie.mar_ek pisze:tłucze to przy profilu 40 na 50 to się bajkowo jeździ
Bzdura.Wszystko zależy od zawiasu...no i ciśnienia w ogumieniuspawer pisze:ja mam 50 i MASAKRA nie idzie jezdzic
Taaaa....a może by tak oświetlenie choinkowe i to mrugające z pozytywką...buaaahahahahamarianmk2 pisze:To już lepiej kupić listwy po 12 diod flux na jednej...Jak to świeciiiiiii masakra
Aaa.....i najlepiej niebieskie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości