Fakt był ale już nie maczłek pisze:W getem parę miesięcy temu pytałem to mieli za bodajże 20 zł

Moderator: G0 Karcio
Czyżby Cię nie było na tej lekcji?Lukassso pisze:cóż to za siateczka przyklejona do szyby?
Jak już,to na samym końcu,ale miękka deska z paskiem już czeka.Lukassso pisze:co z wnętrzem? Przewidujesz nutkę GTD też w środku?
Ups! Przyznaję się bez bicia, temat zacząłem śledzić od momentu rozmowy o podświetleniuMichaś_1977 pisze:Czyżby Cię nie było na tej lekcji?
Dotąd utwierdzałem się w przekonaniu, że wiedziałeś o istnieniu czegoś takiego. Zwłaszcza czytając to:Michaś_1977 pisze:to cudo z linku jest fajne...dotychczas widywałem tylko same daszki,a takie cusik to po raz pierwszy
Michaś_1977 pisze:marianmk2 napisał/a:
Winyl GTI na klape by się przydał
O ile sie nie myle,GTD również takie coś miały
Się szuka...
Silna motorownia to podstawa, zacznie Tobą miotać po kabinie to założysz ciekawsze taborecikiMichaś_1977 pisze:Teraz najbardziej skupić się muszę na motorowni![]()
Czytałem tu i ówdzie o winylu na tylną klapę,ale dyskusje zawsze opierały się o ten daszek nad szybąLukassso pisze:Dotąd utwierdzałem się w przekonaniu, że wiedziałeś o istnieniu czegoś takiego. Zwłaszcza czytając to:
Mam trzaśniętego z przodu MK3 i kto wie czy to jego stołki nie przeskoczą do MK2Lukassso pisze:założysz ciekawsze taboreciki
Dlaczego?...arwam pisze:fotele nie będę pasować do MK2
Lukassso pisze:Przedni czarny emblemat pasuje stokroć lepiej
Dzięki.Też tak myślałem,aczkolwiek ta fotka GTI sprzed kilku stron.......abrams pisze:Michaś_1977 napisał/a:
Zastanawiam się czy nie zrobić przedniego emblematu w chromie...
NIE !!! Michaś daj spokój..
czytaj uważnie:Michaś_1977 pisze:Heh...no i gdzie ta krytyka,bo nie widzę?
zamiast dziadować i dawać nie od tego modeluarwam pisze:tamet fotele nie będę pasować do MK2
poszukaj z GTI lub niektóre wersje CL
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości