jestem dokładnie tego samego zdania choć za kilka dni wyląduje wkońcu wczesniej kupiona dokładka od V6 w kolorze i wtedy przód jeszcze bardziej zyska na tymmr.mark pisze:.... ma tą zadziorność w sobie

Moderator: G0 Karcio
jestem dokładnie tego samego zdania choć za kilka dni wyląduje wkońcu wczesniej kupiona dokładka od V6 w kolorze i wtedy przód jeszcze bardziej zyska na tymmr.mark pisze:.... ma tą zadziorność w sobie
na tyle same sprężyny ale obniżają z tego co pamiętam o 50mm w stosunku do serii dlatego tak ładnie siedzi i wreszcie według mnie przód zrównał się z tyłemmr.mark pisze:.....
Z tyłu masz też jakiś gwint czy tylko sprężyny - bo siedzi ładnie....
też mi się podoba ale szczerze mówiąc już jak go zakładałem zastanawiałem się jak prawidłowo ustawić lewą i prawą stronemr_exclusive pisze:ładnie siedzi teraz, nic Ci nie przyciera z przodu?
niżej już nie będzieLatiusz pisze:Ładnie, ładnie.... poszedł na ziemiez czerwonym paskiem w środku pomysłowo
wszyscy letnie koła pozakładali tylko ja czekam aż mi dziury połatają
i jak Twoje wrażenia Maćku bo już dłużej na nim śmigaszLapeno pisze:o taki sam gwincik jak moj
ja u siebie ustawiłem równo i przyciera mi z prawej strony, chyba o nadkoleXenO pisze:też mi się podoba ale szczerze mówiąc już jak go zakładałem zastanawiałem się jak prawidłowo ustawić lewą i prawą stronemr_exclusive pisze:ładnie siedzi teraz, nic Ci nie przyciera z przodu?i po pierwszy dniu jeżdżenia wiem że lewa strona jest minimalnie niżej bo coś przyciera ale to dziś muszę opanować
![]()
to rzeźnik z Ciebiemr_exclusive pisze:ja u siebie ustawiłem równo i przyciera mi z prawej strony, chyba o nadkole![]()
Już nie mówiąc jaka przycierka jest podczas skręcania
tak tak masz racje już tak z ciekawości zaglądałem pod silnik ile tam miejsca zostałoGoNzO !!! pisze:No ładnie golfik siadł, teraz musisz uważać żeby miski gdzieś nie zgubić
XenO jakie ET masz tych swoich felg, masz jakieś dystanse założone?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości