O stary ja juz drugi dzien tre i jak narazie to tylko rancik wypucowalem. codziennie po 5-6godz stary pelen szacun w twoja strone za te kola.Mam nadzieje ze nadejdzie taki dzien kiedy spotkamy sie na ktoryms zlocie i pstrykniemy jakies fotki
Tak jak wam obiecalem pare fotek. wszystkie 4 kola skonczone. jedynie przed wiasna pare warstw pasty do metalu sie da zeby ladnie siwcily. Zalozylem tez nowe loga BBS. Wypolerowane ladniej pasuja niz czarne.
Odmalowalem tez srodki felg.
No i skonczylem polerowac ta pokrywe na glowice. Nastepny bedzie kolektor
heh, troche byloby mi szkoda zakładać takie cuda na auto
w każdym razie przynajmniej u nas, byle dziura i po robocie :/
rewelacja
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
Kurde mam dylemat...planowalem teraz przez zime odmalowac przednia maske bo ma lekkie wgniecenie i pare odpryskow od kamykow. Jednak pare dni temu jakis debil obrysowal mi na parkingu lewa strone zderzaka. Nie pozostaje mi nic innego niz odmalowac i zderzak i maske. Gadalem juz z kumplem co bedzie mi to robil i mowil ze $250 za odmalowanie a $350 z pomalowaniem i wyczyszczeniem przedniego znaczka. Mam dylemat bo $100 extra to nie duzo ale niejestem pewien czy bedzie mi sie podobal przod bez znaczka. Co do tylniej klapy to wyczyszcze ja napewno z klamki. jesli zdecyduje zostawic znaczek z przodu to na tyle tez zostaje, jesli usune przedni znaczek to tylni tez wywale. Jak wy myslicie?
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2009 19:55 przez KaeROeS, łącznie zmieniany 1 raz.
klapa bez znaczka jest jakaś taka bez wyrazu bez klamki ok ale znaczek musi być
jeśli chodzi o przód to może być bez znaczka ale ja wole ze znaczkiem :):)