MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Widzialem to auto kiedys na zlocie. Zrobione jest zajebiscie ale wlasciciel to idiota. Jak skladalem moje RSy to chcialem zeby mi pomogl jakie offsety dac zeby siedzialo na MKIV ale on powiedzial ze to jego sekret I nie moze mi powiedziec.Dzigit84 pisze:KaeROeS nie sprzedawaj cos ty zglupiales. dzieki za namiar na stronke juz zlozone zostalo zamuwienie. tyle ze u mnie bedie tyl 17x9 ale mysle ze tez bedzie ok a oto moja inspiracja
Powiedzial mi ze bardzo dlugo zastanawial sie jakie offsety beda perfekt siedzialy na MKIV az wreszcie mu sie udalo i nie powie nikomu chyba ze kiedys sprzeda felgi. Nawet jak sprzedawal felgi to jak sie ludzie pytali jaki jest offset to mowil ze pomiedzy 15-25 hehe. Jak sie okazalo jego kola sa 17x8.5et23 przod, 17x10et17 tyl. Ja wiele sie nie zastanawialem i zrobilem jak umialem i tak wyszlo mi 17x9et17 i 17x10et20 hehe. Ranty mamy oboje takie same 2" przod, 2.5" tyl.Dzigit84 pisze:Ty KaeROeS a moze koles nie mial zielonego pojecia co to jest offset
Na moich felgach pisze na kazdej jaki jest ET. Na twoich tez ebdzie pisalo napewno. Popatrz kolo dziur gdzie sruby ida.Dzigit84 pisze:Wiecie chlopaki jakie jaja zapomnialem z jakim ET zamowilem felgi heheh ale lipa I nie moge sprawdzic na zamowieniu bo tylko jest napisane 17" BBS RS.
Ostatnio zmieniony śr lis 18, 2009 20:50 przez KaeROeS, łącznie zmieniany 1 raz.