A jednak....vw_golf3 pisze:A DZISIAJ SILNIK ZOSTAL ODPREZONY
VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tzn w firmie V TECH powiedzieli mi że trzeba przestroić mój komputer i dołożyć drugi dodatkowy i również go zaprogramować . Powiedzieli że gratis zrobią zhamowanie autka . Koszt 1800 pln .
Dzisiaj tata dzwonił do Grabowskiego i powiedział że nie trzeba zmieniać i wstawiać drugiego komputera . że przestroją ten co jest i wstawią dodatkowy wtryskiwacz . Ogólnie konkretnie mówił co i jak należy zrobić . Już trochę robi w tym fachu więc wie co dobre . Koszt 1100 pln . Więc różnica jest
Dzisiaj tata dzwonił do Grabowskiego i powiedział że nie trzeba zmieniać i wstawiać drugiego komputera . że przestroją ten co jest i wstawią dodatkowy wtryskiwacz . Ogólnie konkretnie mówił co i jak należy zrobić . Już trochę robi w tym fachu więc wie co dobre . Koszt 1100 pln . Więc różnica jest
Według zdanie mojego 0.7 bara wystarczy tak ju to koledzy pisza morze nie wytrzymac cisnienia 1 .bar no inna sprawa zeby to był silnik ABF ale projekcik mi sie podoba widac naprawde duzo pracy i starania wszystko ładnie zrobione nie byle kaszana popieram takie projekty oby tak dalej . pozdrawiam
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141033
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
RADEK1985 dzięki wielkie , otóż ja planuje ok 0.3-0.5 ciśnienie . Nie chodzi mi o jakieś kosmiczne doładowanie i moc , tylko o samą satysfakcję tworzenia takich rzeczy, pozdrawiam
[ Dodano: 02 Lut 2008 16:49 ]
wrzucam parę fotek, wieczorem postaram się wrzucić filmik
[ Dodano: 02 Lut 2008 18:40 ]
link do filmiku , pierwsze odpalenie MK3 . Za tydzień samochód jedzie na strojenie , pozdrawiam
[ Dodano: 03 Lut 2008 12:51 ]
kuła, chciałem obejrzeć filmik, w moim ostatnim poście jest link z pierwszego odpalenia golfa
[ Dodano: 02 Lut 2008 16:49 ]
wrzucam parę fotek, wieczorem postaram się wrzucić filmik
[ Dodano: 02 Lut 2008 18:40 ]
link do filmiku , pierwsze odpalenie MK3 . Za tydzień samochód jedzie na strojenie , pozdrawiam
[ Dodano: 03 Lut 2008 12:51 ]
kuła, chciałem obejrzeć filmik, w moim ostatnim poście jest link z pierwszego odpalenia golfa