silniczek super mocy tez nie brakuje
jak kiedyś będe we wrocku to może sie spotkamy

Moderator: G0 Karcio
chyba masz racje - czasy sa dosc optymistyczne.Rapix pisze:A ja zaznaczę że g-tech przy miękkim zawiasie pokazuje bardziej optymistyczne czasy i dopiero przy sztywnym jest w miarę realny!
Dzięki wielkie.Mieszkam 50km od Wrocławia w strone Warszawy, ale często tam bywam więc kto wieQCHARZ pisze:przeczytałem temat i jestem pod wrażeniem dokonanych prac
silniczek super mocy tez nie brakuje
jak kiedyś będe we wrocku to może sie spotkamy
Na 200% tak właśnie jestmajkitdi pisze:chyba masz racje - czasy sa dosc optymistyczne.Rapix pisze:A ja zaznaczę że g-tech przy miękkim zawiasie pokazuje bardziej optymistyczne czasy i dopiero przy sztywnym jest w miarę realny!
u mnie pokazal 6.66 przy temp +4.0 C na zimowkach 195/65 wiec ciezko z trakcja
auto to mk4 arl 191ps. zawieche mam seryjna
takie pytania to na PW walić, bo śmietnik się robiFanek pisze:Rapix z Twojego golfa tego jakiś czas temu, nie dało sie już nic zrobić
nie mam i nie będe zakładał, lampki świeca super na zwykłej H7.tomasz25 pisze:ksenon hid do tego masz
Co prawda to prawda, świeci o niebo lepiej niz moje poprzednie chinczyki z hidem założonym.MZiobro pisze:ładnie...hella to hella
Poniewaz zwykle ori xenon nie podoba mi sie, a z czarnym srodkiem co drugi na forum juz mamr.mark pisze:Ładne lampki. A czemu nie zdecydowałeś sie na ori xenon tylko na helle??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości