VWóz MARKUZ Golf III GTI Jahre - 1.8T 20V
Moderator: G0 Karcio
-
- Ma gadane
- Kontakt:
GoBoss_malbork pisze:Ładniejszy niż nie jedna 4
niestety nie mogę bo sam dostałem ją w prezencieMłoda pisze:Ale malinowy Też bym chciała miec bra i szeroki hokej Dasz mi w prezencie
zestaw razem z podświetleniem od regulacje nawiewu wydatek rzędu 250zł, montaż to jakieś 30 minut bez ściągania wskazówek, po prostu zegary są dość elastyczne i mają spore otwory w środku aby bez problemu nasunąć je i nakleić na oryginalne tarcze.Najbardziej z wszystkiego to urzekły mi twoje zegary !!!! daj foto w kolorze plisssss !!!!
Widze ze kupiłeś na stronie Noman.pl (przeczytałem z zegarów) ile dałeś ?? jak z montarzem tych tarcz ??????
Zdjęcia nie są zbyt dobre, wkrótce będę robił sesje nocną więc coś lepszego pstryknę
no niestety miejsce gdzie jest klima jest potrzebne na interculertomcio pisze:a to nie może być turbo jak jest klima???
to je załóż, niewielki wydatek a jeszcze lepszy efektMerffik pisze:zegraki mam takie same tylko nie ma srebrnych oblamówek
jeździ sie bosko, i nie czuć różnicy w spadku mocy. Wcześniej jeździłem na oponach 16/40/215 był efekt tylko taki jakby jechało się z leksza ociężałym walcem przyczepność nie chodzi o stratę mocy lecz o super przyczepność ale przy glebie musiałem trochę je zatężyć.ThomasGTI16V pisze: fajnie leży jak ci się jeżdzia na 16cal??? czujesz ze słąbsze jest??
Ostatnio zmieniony czw sie 23, 2007 08:15 przez Markuzo, łącznie zmieniany 2 razy.
VWóz MARKUZ :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=119690
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Markuzo, pogadaj z cowboy'em, on wladowal FMICa do mk3 z klima... no i do kompresora IC tez sie przydaje chyba
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
to poproś od tego co dostałeś w prezencie, ze Młoda ma imieninki 25 listopada to ten moze by sie szarpnął na prezentMarkuzo pisze:niestety nie mogę bo sam dostałem ją w prezencie
U la la zegarki też mi ise podobają ładne to sie całe prezentuje
Będe tu zaglądac częsciej
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"