Tak Śrubki to imitacja.D1_PITER pisze:Cześć kolego, te keskiny są jednoczęściowe?
Historia mojego VW Golfa II 16v (nowa 1 strona :) )
Moderator: G0 Karcio
- abrams
- VR6 Driver
- Kontakt:
koz3r pisze:mysle ze takie cos dało by rade spokojnieabrams pisze:tak to prawda... krańcówka ory niestety ten dyszel która jest na foto.. w trakcie lutowania odleciał na warsztacie i ..... byłem zmuszony zakupić nowe zapięcie dobrze ze znalazłemtirsone pisze: ooo dzięki za foto. Co prawda to chyba jest jakaś specjalna krańcówka, ale faktycznie może da się coś wykombinować ze zwykłą : )
co do kombinacji... jestem w trakcie poszukiwania takiego mikrowłącznika niestety z racji ze w zapięciu jest bardzo bardzo mało miejsca i to utrudnia ... jak się uda coś wymodzić to napisze
http://www.tme.eu/pl/katalog/artykuly.p ... V5B110CB3G
lub ktoras z tych (2 z dzwigniami ktre mozna przeciez podoginac z głową)
http://www.tme.eu/html/PL/mikroprzelacz ... pelny.html
może i by dało rade ale tamta krańcówka naprawdę mała jest
sory za OT
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Golf powoli budzi się z zimowego snu
Oczywiście nie ma tak że nic się nie dzieje
Plany są dość precyzyjne i do końca marca zostanie wymieniona tapicerka podłogi z szarej na czarną, a przy okazji wykorzystam maty dekarskie, które mi zostały po wygłuszaniu drzwi. Oczywiście trzeba było kupić trochę więcej rzeczy do tego wygłuszenia. Czyli filc samoprzylepny, maty APP i podkład na rdzę.
Na drugi ogień idzie przebudowa wydechu. Mam już zamówione w RM-motors trochę rurek i tłumik przelotowy z kwasówki. Szukam jeszcze do tego kolektor sportowy a'la Ta-technix.
Myślę, że do końca marca będzie nowy wydech.
Następnie muszę zacząć myśleć o kupnie gratów do klimatyzacji no i foteli z kanapą.
Na razie to tyle.
Pozdrawiam
Oczywiście nie ma tak że nic się nie dzieje
Plany są dość precyzyjne i do końca marca zostanie wymieniona tapicerka podłogi z szarej na czarną, a przy okazji wykorzystam maty dekarskie, które mi zostały po wygłuszaniu drzwi. Oczywiście trzeba było kupić trochę więcej rzeczy do tego wygłuszenia. Czyli filc samoprzylepny, maty APP i podkład na rdzę.
Na drugi ogień idzie przebudowa wydechu. Mam już zamówione w RM-motors trochę rurek i tłumik przelotowy z kwasówki. Szukam jeszcze do tego kolektor sportowy a'la Ta-technix.
Myślę, że do końca marca będzie nowy wydech.
Następnie muszę zacząć myśleć o kupnie gratów do klimatyzacji no i foteli z kanapą.
Na razie to tyle.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt lut 26, 2010 23:07 przez tirsone, łącznie zmieniany 1 raz.
- Much77
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
sledze na biezaco
dzialaj dzialaj Tirsone
dzialaj dzialaj Tirsone
Co to za golf tak wsciekle szoł?????
mkII edition one ABF significant addiction
viewtopic.php?f=160&t=181274" onclick="window.open(this.href);return false;
mkII edition one ABF significant addiction
viewtopic.php?f=160&t=181274" onclick="window.open(this.href);return false;
lepiej poszukaj rurowy bez przewężeń od ABF'a jeśli Twój jest po '96 to powinieneś taki miec i raczej Ta-texhnix Ci wiele wiecej nie da.tirsone pisze:Szukam jeszcze do tego kolektor sportowy a'la Ta-technix.
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
mam ten lepszy właśnie u siebie, ale portki mam z PL - ki właśnie i choć GTO mi je pospawał tak żeby pasowało do abfa to jednak te portki są jakoś dziwnie długie i łączą się w miejscu gdzie normalnie byłaby już połowa katalizatora.lepiej poszukaj rurowy bez przewężeń od ABF'a jeśli Twój jest po '96 to powinieneś taki miec i raczej Ta-texhnix Ci wiele wiecej nie da.
Wolałbym sportowy kolektor bo wdedy łatwiej mi będzie wpasować tłumiki w oryginalne miejsca.
No nic jeszcze zobaczymy
A dziś wybebeszyłem golfika i rozpocząłem wygłuszanie podłogi